A Hold

Szupertelihold: Mire kell összpontosítanunk?

A következő időszakban nagyon oda kell figyelnünk életünk fontos fejezeteire. Ideje elhagyni a régi dolgokat és továbblépni. Az átalakulás ettől a pillanattól kezdődik, a sorsunk a mi kezünkben van és tetszés szerint alakítható.

Fontos leckék, amelyeket le kell tanulnunk:

– Legyünk bátrak, és kövessük az álmainkat. Senki és semmi nem fogja megváltoztatni az életünket. A mi kezünkben van a legfőbb hatalom.

– Meg kell tanulnunk beszélni arról, hogyan érzünk. Az emberek nem tudnak olvasni a gondolatainkban, és bármennyire is ismer valaki minket, soha nem fogja tudni, mi van a szívünkben. Ezért fontos kimondani, amit gondolunk.

– Szabaduljunk meg mindattól, ami már nem hasznos számunkra, hogy helyet adhassunk az új dolgoknak és új álmoknak. Meg kell tanuljunk küzdeni azért, amit el szeretnénk érni.

– Ne engedjük, hogy mások befolyásolják a döntéseinket, mert előfordulhat, hogy nem nekünk való útra tévedünk. A nagyobb döntések előtt mindig hallgassunk a megérzéseinkre.

– Ne siessük el a dolgokat, próbáljuk mindig a dolgok pozitív oldalát szemlélni.

Az asztrológusok szerint a Szuper Teliholdak a szokásosnál is több drámát hoznak. A Nyilas jegyében álló szuper teliholddal ezúttal a dráma a hitünk körül foroghat. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne siettessük a dolgokat, és próbáljuk meg több szemszögből is megvizsgálni a dolgokat.

A Szuper Telihold arra késztet bennünket, hogy hozzunk drasztikus intézkedéseket, szabaduljunk meg minden negatív és haszontalan dolgoktól az életünkben, legyen szó személyes, munkahelyi vagy családi kapcsolatokról.

loading...