Mihály Arkangyal azt üzeni ma neked: Most jött el az idő!

Itt az ideje, hogy kinyújtsátok a kezeiteket és magatokra vegyétek a Fény Köpenyét.

Negatív, önkorlátozó fogalmak és gondolatformák átfedéseivel terheltétek magatokat hogy szembenézzetek és legyőzzétek legnagyobb ellenségeteket, a FÉLELMET. Már sokszor elmagyaráztuk korábban, hogy “a félelem a szeretet bizonyos mértékű hiánya”. Minden negatív érzelem, impulzus és hiedelem, mint a harag, bűntudat, szégyen, értéktelenség, alacsony önbecsülés, neheztelés és így tovább, abból az érzésből ered, hogy el vagyunk vágva Atya/Anya Istenünk életadó szeretetétől/Fényétől.

A feltételekkel való szeretet vált a normává, ahogy az emberiség elsüllyedt a sűrűségbe. Ezekből a negatív gondolkodási mintákból minden más önkorlátozó koncepció előbukkant és igazságotokká vált. Nem csoda, hogy háborúban álltatok a körülöttetek lévőkkel, hiszen oly sokáig vesztes csatát vívtatok önmagatokban.

Ahogy megtapasztaljátok a békét az elmétekben, úgy kezditek el megtapasztalni az örömöt és a boldogságot a szívetekben is, mert ez a kettő elkerülhetetlenül összefügg. Itt az ideje, hogy elengedjétek mindazokat az elképzeléseket, amelyek nem támogatják a legmagasabb, leghatalmasabb jövőképeteket, mert akár hiszitek, akár nem, minden egyes nap egyre erősebb társalkotókká váltok.

Megígérjük, hogy megvilágítjuk az utat és megtisztítjuk számotokra az ösvényt, ami a Fényhez és a Boldogsághoz vezet!

loading...