Angyali üzenetek

Mire figyeljek oda ma? Az égi világ üzenetét hozza el a kártya

Az égi világ üzenetét hozza el a kártya. Megsúgja, hogy mire van most a lelkednek szüksége. Ha megérted az üzenetét, megtalálod benne a belső utadat is.

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget. Megérdemled az égiek segítségét!

Boldog vagyok, hogy Istenhez és az angyalokhoz fordultál segítségért. Azért jöttem, hogy segítsek neked elfogadni a segítségünket. Néha figyelem, ahogy olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket a segítségemmel könnyen megoldhatnál, ha megkérnél, hogy segítsek. Csak egy jelre várok – legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessek neked.
Most végre a segítségemet kérted, és nagyon boldog vagyok, hogy segíthetek neked. Csak annyit kérek: engedd, hogy segítsek, mert eddig ebben megakadályoztál. Azt hitted, hogy nem érdemled meg a segítségemet, vagy egyszerűen csak féltél a változásoktól.

Ne feledd, hogy én azért jöttem, hogy könnyítsek a lelkeden, ezért bízd magad rám, kérlek.
Figyelj oda a gondolataidon, érzéseiden és álmaidon keresztül érkező határozott és ismétlődő jelzésekre. ezek Isten üzenetei, amelyeket én közvetítek számodra. Soha nem hagyunk cserben. Az égiek minden támogatását élvezed, csak kövesd az isteni útmutatást.

 

loading...