Jóslás

Milyen periódusában jár most az életed? – Húzz egy kártyalapot, és kiderül!

A változás, amire szükséged van, ott van az elmédben, de először „edzened „kell azt, és egy sor kisebb cél felé irányítani. Válassz egyet az alábbi Tarot kártyalapok közül, és fedezd fel, mit mond neked!

Kövesd az álmaidat, járj a saját utadon, és tedd azt, amit szeretnél.” Hányszor hallottál, vagy olvastál ehhez hasonló dolgokat? Csodás életfelfogások, de nem jelentenek semmit, ha nem határozod meg pontosan az álmaidat, ha még nem találtad meg az utadat, vagy nem tudod igazán, hogy mit is szeretnél kezdeni az életeddel.

Amikor nem tudod, mit szeretnél kezdeni az életeddel, ne vesztegesd az időt panaszkodásra, illetve a saját frusztrációd táplálására. Csak végy egy mély lélegzetet, és menj tovább előre! Hiszen a változás, amire szükséged van, ott van benned!

Hallgass a megérzéseidre, válassz egyet a fenti három Tarot kártya közül, és fedezd fel, milyen üzenete van számodra!

 

 1.

A Világ

Régóta tartogatsz magadban egy tervet, amit soha nem volt bátorságod véghezvinni, vagy sok félelmet és bizonytalanságot éreztél a megvalósításával kapcsolatban. Azonban most társadnak szegődik az erő, hiszen meg van benned minden érzelmi erő ahhoz, hogy megtegyél mindent, ami szükséges a terved megfelelő megvalósításához, vagy legalábbis az alapok letételéhez, hogy hamarosan befejezhesd.

2.

 

A Nap

Ragyogó időszakba lép az életed. Minden színfoltnak, ami kiegészíti az életélményedet ezen a bolygón, igazságot szolgáltatsz, minden dolognak meg van a helye az életedben. A kisebb konfliktusok, melyekkel életed során találkozol, manapság gyorsan és könnyen eloszlanak, ami elsősorban a hozzáállásodnak köszönhető. Ez a harmónia meghatározhatatlan ideig fog fennállni.

 

3.

A Hold

Minden bizonnyal ebben az időszakban konfliktusod van az életed egy jelentős szereplőjével. Az ideális élet teljes harmóniában zajlik, így két lehetőség áll a rendelkezésedre, csak át kell gondolnod, melyik a legelőnyösebb a számodra, és meghoznod a döntést, hogy megragadd. Az első egyértelműen a meghajlás ezelőtt a személy előtt. Ha megváltoztatva a hozzáállásodat előtte, elfogadva mindezt a harmónia érdekében, akkor nem okozhat neked több sérelmet. A második lehetőség, hogy tartod a távolságot ezzel a személlyel, és felszabadítod az elmédet. Ha nem foglalsz állást a két opció közül valamelyik mellett, csak folytatódni fog ez a nehézség, kellemetlenné téve a napjaidat.

 

 

loading...