A Hold

Ma Újhold az Ikrekben – sok mindenben támogat, de vigyáznod is kell!

Az Ikrek jegy a kommunikáció, a közvetítés, a kapcsolódás ezerarcú jegye. Az itt születő újhold új életszakaszt jelez, amelynek során megváltozik a gondolkodásmódunk.

Az Ikrek a szellemi utak kalandora, fő témája a közvetítés. Azt, hogy hogyan jelennek meg az energiái, a megélés szintje határozza meg. Az Ikrek jegy dominanciájakor mindig az a kérdés, hogy hogyan mondjuk ki a gondolatainkat és az érzéseinket? Hogy kommunikálunk egymással? És miért úgy, ahogy? Problémát jelenthet, ha az érzéseinket nem megéljük, hanem túlgondoljuk. Ez a fajta komplikáltság erős gátló tényező lehet.

12 óra 46 perckor az Ikrek jegyébe lép a Hold

Az energia támogat érzelmi ügyek megbeszélésében, kibeszélésében, baráti beszélgetésben és mindenféle híradásban, információ továbbításban. Ugyanakkor segítségét érezzük abban is, ha saját céljaink megvalósításán szeretnénk gondolkodni, ötletelni.

Nem kis feszültséget és szétszórtságot is okozhat az energia, így jó, ha tudatosan figyeltek a tervezésre. A délutáni hatás mondhatni kettős érzést kelthet bennünk. Erősítsétek a hiteteket, higgyetek magatokban és abban, hogy minden a lehető legjobban alakul életetekben és a legjobbat kapjátok mindenből, mert megérdemlitek.

Az Ikrek Újhold üzenete:

Fordítsunk kiemelt figyelmet a gondolatok, szavak erejére! Nem is gondolnánk, naponta hány olyan gondolatunk van, melyek hátráltatnak bennünket a kiteljesedésben és mennyi ilyen destruktív gondolatot formálunk szavakká, panaszkodás, aggódás, kritika, gúny formájában.

A szavaknak hatalmas erejük van! Használjuk a szavainkat úgy, hogy áldáshozóvá váljon számunkra és mindazok számára, akiknek szánjuk!

Figyeljünk szavainkra, hogy áldást hozzanak számunkra és beszélgetőpartnerünknek is! Engedjük el a panaszkodást és a kritizálást, helyette válasszunk szeretetteljes kifejezésmódot. Időnként álljunk meg és figyeljük a gondolatainkat: összhangban állnak-e azzal, amit viszont szeretnénk látni a világunkban?

 

 

loading...