Jóslás

Napi tarot jóslás: Az Igazságszolgáltatás

Nem csak tet­te­in­kért va­gyunk fe­le­lő­sek, ha­nem min­da­zért is, amit el­mu­lasz­tunk meg­ten­ni!

Az Igaz­ság­szol­gál­ta­tás a meg­fon­tolt íté­letet és a kri­ti­ku­san meg­vizs­gált, okos dön­tést jel­ké­pe­zi. Meg­mu­tat­ja, hogy fe­le­lő­sek va­gyunk min­d­a­zért, amit meg­élünk, és vé­gül azt arat­juk le, amit elve­tet­tünk.

Az Igazságszolgáltatás tarot lap azt tanácsolja, figyelmed fordítsa arra, mások hogy látják a szerepüket egy adott helyzettel kapcsolatosan. Szükségtelen erre reagálnod, a te feladod most, hogy teljes figyelemmel hallgasd meg más szemszögből a történteket. Ezáltal bölcsebben és pontosabban értékelheted az eseményeket.

Is­mer­d fel sze­rel­mi éle­tedben bel­ső ma­ga­tar­tá­sodnak a  tü­kör­ké­pét. Íté­le­te­i­dben le­gyél igaz­sá­gos, hoz­z fe­le­lős­ség­tel­jes dön­tést.

Ne há­rít­sd át a fe­le­lős­sé­get má­so­kra, és ne tő­lük vár­d a meg­ol­dást. Ha vál­lalod a fe­le­lős­sé­get, ha­ma­ro­san rá­éb­redsz, hogy ké­pes vagy úr­rá len­ni a vál­sá­gon.

Tegyél pon­tot a ren­de­zet­len és ki­mon­dat­lan kon­flik­tu­sok vé­gé­re!

Vál­lald a fe­le­lős­sé­get és te­remtsd meg a le­he­tő­sé­gét, hogy őszin­te be­szél­ge­tés so­rán tisz­táz­hasd a kér­dé­ses ügyet.

loading...