Angyali üzenetekOlvasnivaló

2022.02.02 és Halak növő Hold – nyugtalanságot hozhat

A Halak Hold hatás nyugtalanságot okozhat, mert kicsit túlműködhet bennünk a tettvágy. Mind a nulla, mind a kettes szám sajátos jelentéseket hordoz

Kétarcúság, a kettősség jellemezheti ezeket a napokat, és ez az időszak döntések elé állíthatnak minket: a házasság, az egyesülés, ugyanakkor a szakítás periódusa is lehet. A számmisztika szerint a nulla és a kettes szám kiemelt fontosságú. A nulla a határtalan lehetőségek száma, míg a szám értéke miatt viszont a kiüresedést, az elmúlást vagy a halált szimbolizálja. A kettes számnak köze van idő múlásához, ám benne van az egyensúly jelentése is. A kínai számmisztika a kettes számban a férfit és a nőt is látja, de a könnyű élet ígéretét, egy második esélyt is jelenthet, míg más számmisztikai iskolák a bölcsességet társítják hozzá.

Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek.

222-es angyali számsor  azt a döntésképtelen helyzetet segít megoldani, amikor nem tudod valamiről, hogy megtedd-e vagy sem? Emellett az újonnan elvetett ötlet-magjainak növekedésnek indultak. Mindegy, min vívódsz, a jel egyértelműen jelzi, hogy itt az ideje felszámolni ezt az áldatlan állapotot, és végre belekezdeni abba, amit régóta tervezel.

Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell az ötleteinket, céljainkat, és akkor hamarosan áttörik a felszínt, és megláthatjuk a teremtő erőnk bizonyítékait. Pozitív gondolkodásunk eredménye hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább!

 

 

 

loading...