Angyali üzenetek

Őrangyalod most megerősít: sokkal erősebb vagy, mint hiszed!

Hatalmas erő és könyörület van benned.

A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék. Ugyanakkor épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj. Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonságot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember Isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek.

Sokkal erősebb vagy, mint hiszed. A helyzet melyben most találod magad, nagyon finom és érzékeny megközelítést igényel. Ariel arkangyal segít hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.
Az üzenet további jelentései: Magabiztosság. Türelem. Önkontroll.Megbocsátás. Belső erő. Jóindulatú befolyásolás.
Ariel arkangyal arról ismert, hogy védelmezi az állatokat, a környezetet, és azokat, akik védeni akarják a világunkat. Nevének jelentése ,Isten nőstény oroszlánja”, és nagy bátorságra ösztönzi azokat, akik szólítják őt.

Ariel arkangyal arról is ismert, hogy segít manifesztálni a hétköznapi élethez elengedhetetlen dolgokat. Szólítsd Arielt, ha bizonytalannak érzed magad, vagy ha nincs elég önbizalmad, és õ majd segít kapcsolatba lépned a saját belső erőddel.

loading...