Angyali üzenetek

Angyalaid fontos üzenete februárra: ideje felülvizsgálnod az életedet!

Most véget vethetünk azoknak a kapcsolatoknak és helyzeteknek, amelyek már nem szolgálják a hasznunkat, és inkább csak visszafelé húznak. Beszéljük meg egy megbízható személlyel a problémáinkat, és készítsünk új forgatókönyvet. Próbáljunk nagyobb hangsúlyt fektetni a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, menjünk ki a természetbe, vízpartra, kiránduljunk.

Mihály arkangyal azt tanácsolja, döntsük el pontosan, hogy milyen irányba szeretnénk haladni, és tegyük meg az első lépést a megfelelő úton. Ha úgy érezzük, hogy összezavarodtunk, hallgassunk a szívünkre, és tudni fogjuk, mit kell tennünk.

Fontos, hogy megszabaduljunk a félelmektől, a kételyektől, szeretettel és bátran kell cselekednünk, és semmiképp ne halogassuk tovább, amit meg kell tennünk. Ne erőltessünk semmit, hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A nagy kihívást az fogja jelenteni, hogy bár úgy érezzük, hogy fáradtak vagyunk, mégis feltörnek a bennünk szunnyadó energiák.

Ne ostorozzuk magunkat, ne idegesítsük a körülöttünk élőket, akik szintén mindent megtesznek azért, hogy megküzdjenek ezekkel az energiákkal.

Ne keressük többé a kifogásokat, fogadjuk el, hogy vannak nehezebb helyzetek, bocsássunk meg magunknak, és gyűjtsünk új energiákat. Ne hibáztassunk másokat, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ki tudjunk szabadulni az elme játékából. Használjuk ki a víz energiáját, tisztítsuk meg magunkat, és töltődjünk fel, mossuk le a negatív energiákat, vegyünk sós fürdőt, és ne feledkezzünk meg a hidratálásról sem.

Már nem menekülhetünk el önmagunk elől, itt az ideje, hogy IGEN-t mondjunk az élet játékára. Egy új szakasz veszi kezdetét, megkönnyebbülést fogunk érezni, és végre el tudunk lazulni az önmagunkkal folytatott harc után. El kell sajátítanunk az önszeretet művészetét, és meg kell tanulnunk, hogy félelemből sosem szabad cselekedni.

Kérjük az őrangyalok segítségét, lépjünk kapcsolatba a természet energiáival, és minden sokkal könnyebb lesz. Számos hit-, és türelempróbában lesz részünk, de mindig támogatást fogunk kapni a szükséges változtatások végrehajtásához. Nem mindig úgy lesz, ahogy szeretnénk, de a dolgok a megfelelőképpen fognak alakulni.

A hónap végéig meg kell tanulnunk egy kicsit tágabb perspektívából szemlélni a dolgokat, és, hogy semmit se csak a látszat kedvéért csináljunk. Sok türelemre lesz szükségünk ahhoz, hogy kirakjuk az élet nagy puzzle-jét.

Figyeljünk a jelekre, próbáljunk együttműködni a környezetünkkel, adjuk fel az állandó ellenállást. Semmit sem fogunk azonnal megkapni, idő és türelem kell, míg a dolgok beérnek. Meg fogjuk érteni, hogy mindig van esélyünk az újrakezdésre, sok türelemre lesz szükségünk most, és meg kell értenünk, hogy a változások a mi érdekünkben történnek.

loading...