Angyali üzenetek

Az angyalok üzenik: nem nehéz minket meghallani, ha nyitott szívvel fülelsz

Nem nehéz minket meghallani, ha nyitott szívvel fülelsz. Legtöbbször közelebb vagyunk hozzád, mint gondolnád. Egy elsuttogott szó, egy gondolat elég, hogy hozzád szóljunk, hogy hozzánk szólhass. Tiszteljük mindazt, amit te itt e földön elviselsz. Sosem avatkozunk magunktól az életedbe, csak az áldást hozzuk, és lehetővé tesszük, hogy más szemszögből is szemügyre vehesd magad.

Sokan csak érzik, tudják, ha hozzzájuk szólnak. Ha egyszer csak halk hangot hallasz, és nem érted, mit is mond, szólj hozzá bátran, kérd, ismételje meg hangosabban. Az angyaloknak is szüksége van visszajelzésre, hiszen az a céljuk, hogy tiszta és érthető tanácsokat adjanak. Legelőször úgyis azt hiszed, csak képzelted az egészet, hiszen annyira vágytál angyalok szavát hallani. Ez különösen igaz akkor, ha nemrégen fogtál hozzá, hogy tudatosan kommunikálj az angyalokkal. Azt gondolod, csak képzelgés az egész: jó lenne, ha az angyalok tényleg tudnának nekem segíteni, de biztos rosszul csinálok valamit… az angyalok észre sem fognak venni. Azt ilyesfajta önbizalomhiányon a hit, a bizalom és a türelem segít. Ha bizonytalan vagy abban, higgy-e az angyalokban, kérd az Úr segítségét. Imádkozz több hitért, engedd el a félelmeidet.

Az angyalok hangja mindig szeretetteljes és segítőkész

Még akkor is, ha közelgő vészre, rosszul megválasztott útra figyelmeztetnek. Azt mondják, belső hangokat hallani az a bolondság első jele. Igen, az ego hangja bolondságokba vihet. Az ego hangja majdnem mindig rombol, hirtelen, meggondolatlan. Megpróbál meggyőzni, hogy úgyse sikerülhet, amibe belefogtál. Állandóan változtatja a véleményét, mást sugall hétfőn, az ellenkezőjét szerdán. Ha az egód hangjára hallgatsz, az életed kaotikus lesz és teli félelmekkel.

 

loading...