Angyali üzenetekJóslás

Válassz egy angyalt – megtudhatod mi a legfontosabb feladatod januárban

Válassz egyet a csodás angyalok közül, akik elárulják neked, hogy ez év januárjában mire kell különösen odafigyelned ahhoz, hogy béke és egyensúly költözzön a lelkedbe.

Ha kiválasztottad, görgess a jótanácsért.

Ha az 1. angyalt választottad:

 

Ez az angyal azt üzeni neked, hogy  akkor érezheted majd igazán az egyensúlyt, ha kicsit többet adsz, semmint kapsz. Méghozzá önzetlenül. Törekedj arra, hogy másokat boldoggá tegyél, megsegítsd őket. Törekedj arra, hogy legjobb tudásod, és lehetőségeid szerint tégy egy kicsit a közjavára. Néhanapján lehetnél önkéntes egy állatmenhelyen, ételt oszthatnál a szegényeknek, a nem hordott holmiijaidat elvihetnéd a szeretetszolgálatnak. De az is elég, ha csak segítesz bevásárolni az idősebb rokonaidnak. Ezerféleképpen lehet segíteni. Ám ezt minden kényszer nélkül kell megtenned, szívből. És akkor érezni fogod, hogy sokkal boldogabb és elégedettebb leszel, mert jót cselekszel másokkal.

Ha az 2. angyalt választottad:

Ez az angyal azt üzeni neked, hogy többet kellene mosolyognod. Önmagadra, a szeretteidre, a környezetedre, a világra.  Merj mosolyogni. Mint mikor egy kis babát, kutyát látsz az utcán vagy a villamoson. Nem szokott rád törni a mosolyoghatnék? Mert ilyenkor egy energia, fény ér téged, egy áldás, amitől boldog vagy. Ilyenkor kölcsönhatásba lépsz azzal, akire, amire mosolyogsz. Ezért mosolyogj bátran, és olyankor is, mikor nem látsz semmi cuki dolgot. Ugyanis könnyen feldobhatod így egy ember napját, de a sajátodét is, ha reggel indulás előtt a tükörben megeresztesz magadnak egy mosolyt. Merj örülni és boldognak lenni, még akkor is ha „nincs rá okod”.

 

Ha az 3. angyalt választottad:

Ez az angyal arra figyelmeztet, hogy nem veszel tudomást sem testi, sem lelki szükségleteidről. Vagy csak minimálisan, de ez kevés ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyél. Ne söpörd tovább a szőnyeg alá betegségeidet, tüneteidet. Vedd tudomásul és kezeltesd magadat. És hallgasd meg a lelkedet, ne nyomd el magadban mit üzen. Szükség van arra, hogy időnként kielégítsd lelki szükségleteidet is. Nem vágysz néha egy jó kis délutáni ejtőzésre? Nem vágysz arra, hogy sétálj valakivel a Margit-szigeten vagy elugorj egy napra Bécsbe? Nem vágysz arra, hogy megegyél egyedül egy tortát? Akár kicsi, akár nagy vágyaid, szükségleteid legyenek, elégítsd ki őket. A betegséget jelző tüneteket pedig vedd komolyan!

loading...