Angyali üzenetek

Három angyal, három üzenet – nos, melyiket választod?

Kérj meg minket, hogy segítsünk, ehhez koncentrálj, és válassz egy angyalt.

Melyik szólít meg?

Első kártya

Az isteni Forrás mindent megad neked, amire szükséged van. Az elfogadáshoz a hited nyitja meg a kaput. Isten követői számára nem létezik hiány, nincsenek korlátok, csak hatalmas bőség van, melyben mindnyájan osztozunk.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy a munkád nem a Forrásod – Isten a Forrásod. Ha aggódsz a munkád miatt, hgoy az emberek megveszik-e majd a termékeidet vagy igénybe veszik-e a szolgáltatásodat, azzal akadályozod a bőség áradását. Itt az idő, hogy a valódi Forrásodra koncentrálj mindennel kapcsolatban, amire szükséged van az életedben, és ami a célod.
Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, hgoy benned is ott van minden helyzetben, ami miatt aggódsz. Fogalmazd meg, mivel kapcsolatban érzel kételyeket – például “előléptetést és fizetésemelést szeretnék a munkehyelemet”, vagy “eladom a lakásomat”. Azután tedd az aggodalmad elé, hogy “Istenem, kérlek, segíts” vagy “köszönöm, Istenem, hogy segítesz”.
Ahogy az aggodalmad imává alakítod, azonnal érezni fogod az energiák pozitív változását. Megújult hited kitárja a csoldálatos megoldások kapuját. Azt is tartsd észben, hogy az imákra gyakran váratlan válasz érkezik. Előfordulhat például, hogy az előléptetésed egy másik munkahelyen történik meg. Isten megoldásai azonban mindig a javunkat szolgálják.

Második kártya

Az életcélod és a legfontosabb dolgaid osztatlan figyelmet igényelnek. Ideje, hogy rendezd az időbeosztásodat és a minkakörnyezetedet. Kapcsold ki az elektromos berendezéseket, és kerülj mindent és mindenkit, ami vagy aki elterelheti a figyelmedet a valóban fontos dolgokról. Már tudod is, hogy melyek a zavaró tényezők, és megvan az erőd ahhoz, hogy kiküszöböld őket.
Ez a lap azért talált meg téged, hogy jelezze, valami elvonja figyelmed a bőség áradásához szükséges tetteid véghezvitelétől. A szétszórtság az első, aminek a megszüntetéséhez az angyalok útmutatást adnak.
Ha szétszórt vagy, nehezedre esik, hogy a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálj, és időt szánj rájuk. Az angyalok azt kérik, hogy vizsgáld meg, mik zavarnak, és e tényezők melyikétől tudsz megszabadulni. Segítenek, hogy elengedhess bármit, ami letérít az utadról, például a függőséget okozó szerek utáni vágyat, a drámai kapcsolatokat, az aggodalmakat vagy az értelmetlen tevékenységeket.
A legtöbb zavaró tényező valamiféle pótcselekvés, hogy ne kelljen szembeézned a félelmeiddel és a kudarcaiddal – vagy épp a sikertől való félelmeiddel. Itt az idő, hogy napi szinten erőfeszítéseket tegyél a számodra fontos dolgokért, elengedd a félelmeket, és folyamatosan haladj a célod felé.

Harmadik kártya

Ha számon tartod életed áldásait, és hálát adsz mindenért, amid van, az segít, hogy a szívedre fókuszálhass, ahelyett hogy az elméd aggodalmaira figyelnél. Miért és kiért vagy hálás ebben a pillanatban? Ha a hálára kondentrálsz, megtapasztalod az univerzum csodás bőkezűségét.
Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok a hála irányába akarnak terelni. Lehet, hogy pénzügyekkel kapcsolatos aggodalom vagy a panaszkodás szokása kerített hatalmába. Ezek a negatív energiák csak még több problémát vonzanak magukhoz.

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy magasabb rezgésszintre kerülj, ha arra fókuszálsz, ami van, ahelyett hogy arra figyelnél, amiről azt hiszed, hogy nincs. Szánj egy kis időt arra, hogy írásban, szóban vagy gondolatban összeállítod a hálalistádat, melyben mindent és mindenkit megnevezel, akiért és amiért hálás vagy. Az a legjobb, ha mindennap készítesz egy hálalistát, vagy legalább tedd meg minél gyakrabban.
Hamarosan rájössz majd, mennyire szerencsés vagy, és a pozitív gondolataid még több olyan dolgot vonzanak hozzád, amiért hálás lehetsz.

loading...