Angyali üzenetek

Gábriel arkangyal esti üzenete: megrekedt fájdalom és gátak feloldása

Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe. Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink. Tudatosítsuk, hogy mi magunk döntöttünk úgy, hogy életünkben nagyobb teret engedünk érzéseinknek, és odaadóan rábízzuk magunkat az isteni tervre.
Ehhez azonban fel kell oldanunk a szívünkben meglévő gátakat. Ezek a lelki gátak gyakran saját anyánkkal szembeni tisztázatlan érzelmeink miatt alakulnak ki. Ha szívünk már megnyílna, a fájdalom, a harag és a szomorúság ellenállnak, így saját korlátainkba ütközünk.
Ha ezek a tisztázatlan érzelmek túl sokáig szennyezik éteri és fizikai testünket, akkor heves testi és lelki tünetek léphetnek fel, pl. fejfájás, migrén, reuma, depresszió, allergia és más krónikus fájdalmak.
Így már nem térhetünk ki a lelki fájdalom elől. Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Megtaláljuk fájdalmunk okát, és felismerjük, hogy csakis tőlünk függ, hogy életünkben mennyi anyai szeretet valósul meg.
Az anyaggal való összekapcsolódásnak a jelenlegi földi inkarnációban, ebben a tapasztalatban is megvan a mélyebb értelme. Az anyaggal bánva világossá válik, hogyan éljük és valósítjuk meg női oldalunkat. Az anyag állandó hiánya az anyai energia lelki hiányát tükrözi. De felesleges anyag és ennek romboló használata is lelki okokra vezethető vissza, és a női, anyai energiával való rossz bánásmódot tükrözi.
Mert ahogy a Földdel, annak élőlényeivel és ajándékaival bánunk, úgy bánunk a nőiséggel, az istennővel, a bennünk élő anyával.

loading...