Angyali üzenetek

Camael arkangyal az átalakulás és változás időszakát jelzi

Camael arkangyal most az átalakulás és változás felbolydult időszakát jelzi.

A változást először is önmagadnál kell kezdened. Ne nyomd el többé lényed sötét oldalát, és így már nem lesz szüksége arra, hogy a külvilágban, más embereken és eseményeken keresztül nyilvánuljon meg.
Lehet, hogy most a harag, fájdalom és szomorúság érzése, vagy más traumatikus képek, érzések, korábbi életeid szörnyű emlékei bukkantak fel életedben, amelyekkel nehezen tudsz szembenézni. Kollektív múltbeli és jelenlegi események is érintik most tudatodat, amelyek az egész Föld átalakulásában és egy új energiaszintre való jutásában is fontos szerepet játszanak.
Mindezt nyugtalanítónak és elidegenítőnek érezheted, de ne told el magadtól ezeket az érzéseket és félelmeket, mert így csak erősebbek lesznek és akadályozzák a fejlődésed. A holisztikus terápiák segítenek szembesülni és végleg leszámolni a múlttal.
Ez egyszerűen az az időszak, amikor szembenézünk a bennünk élő sötétséggel, és ezáltal feloldjuk. Ha lehetséges, visszahúzódunk a világi tevékenységtől, hogy teljesen önmagunkkal foglalkozzunk, kifejezzük és átéljük gyengeségünket, félelmünket és belső bukásunkat. Ebben segíthet az írás, a meditáció, a festés, a tánc, az ének, a sírás, vagy egyszerűen csak az, hogy önmagunkkal vagyunk, akármit jelentsen is ez. Mindegyikünk megtalálja a neki legmegfelelőbb kifejezési formát. Ez a hatalmas tisztulási folyamat új életérzéssel ajándékoz meg bennünket. a felnőtté válás és önállóság érzésével, életünk céljának és ittlétünk okának, a világban való helyünknek a felismerésével. Erre a pontra érkezve megpillantjuk magunkban az istenit, és ez csodálatos!

loading...