Angyali üzenetek

Angyaltarot estére: nem várt gazdagság köszönt rád hamarosan

Imáid az anyagi támogatásért meghallgatásra találtak, és immár úton van a segítség.

Csodálatosan váratlan utakon jut majd el hozzád.
Légy érte előre hálás, mintha már megérkezett volna a segítség, még ha egyelőre nincs is kézzel fogható bizonyítékod róla. Hálád, amelyet a támogatás megérkezése előtt juttatsz kifejezésre, erős hitedet bizonyítja. És hited az az energia, ami hamarosan hozzád vonzza az anyagi javakat. Erősítsd meg gyakran: “Köszönöm a támogatást, az anyagi javakat, bőséget, és pénzt, amelyben részesülök. Hálás vagyok ezért a gazdagságért, amelyet az isteni fény terjesztésének szolgálatában használok fel, hogy tevékenységemmel áldást hozzak a földre.”

segítség többféleképpen érkezhet, például pénz, új lehetőségek, jó ötletek, ajándékok formájában is. Háláld meg a menny ajándékát, akármilyen formában is jutsz hozzá. Hálád folyamatos, túláradó bőséget hoz életedbe.

Az égiek azon fáradoznak, hogy segítsenek neked még akkor is, ha ennek eredményét most még nem láthatod.

Figyelembe véve kívánságaidat, vágyaidat és képességeidet épp most dolgoznak azon, hogy milyen formában küldjék el számodra a segítséget. Abban a helyzetben vagy éppen, mint a tengerészek, akik már közel járnak a szárazföldhöz, tehát gyakran látják az élet jeleit, a repülő madarakat, vagy az óceánban úszó ágakat.

Ez a kártya a jelek figyelésére ösztönöz, amelyek a “szárazföld” (a te esetedben vágyaid megvalósulásának) közelségét jelzik.
Még ha nem is látod egyelőre bizonyítékát annak, hogy az isteni megnyilvánulás folyamatban van, ez a kártya biztosít afelől, hogy imáid meghallgatásra találtak.

Őrizd meg szilárdan hitedet és szíved legyen hálával teli, hogy kinyithasd a vágyaid felé vezető kaput.

loading...