Horoszkópok

Különleges Horoszkóp Újholdra – Az újrakezdéshez szükséges lendület!

Kos (március 21. – április 19.)

Az októberi újhold éppen időben érkezik, hogy emlékeztessen az erődre, és úgy tűnhet, hogy most már készen állsz arra, hogy elfogadj minden nehéz leckét, amit az Univerzumtól kapsz. Lehet, hogy arra hívnak, hogy szembesülj a hozzád legközelebb állókkal való kapcsolataid valóságával, és szembesülj azokkal a kapcsolatokkal, amelyek visszatartanak téged attól, hogy teljes erődet kibontakoztasd.

A Vénusznak az Oroszlán tűz jegyében való állása lángra lobbant téged, és arra ösztönöz, hogy szilárdan állj ki, amikor megvéded magad az őszintétlen barátságokkal szemben. Próbáld meg nem túlzásba vinni, és például nem törölni a teljes névjegyzékedet a telefonodról. Ehelyett csendben tekintsd át ezeket a kapcsolatokat, és bízz abban, hogy bölcsen fogsz választani.

Bika (április 20 – május 20)

Ezen az újholdon különösen nehéz lehet a tájékozódás. Mivel az uralkodó bolygód, a Vénusz nyugtalanító kapcsolatot alakít ki a bomlasztó uralkodó bolygóval, az Uránusszal, változásokat tapasztalhatsz legközelebbi kapcsolataiban, beleértve az önmagaddal való kapcsolatodat is. Ráadásul szoronghatsz a meglepetések miatt, amelyek most kopogtatnak az ajtódon.

Ez az újhold arra hív, hogy új struktúrát alakíts ki személyes kapcsolataidban, beleértve azt is, hogy miként rangsorolod őket és hogyan szab határokat. Kérdezd meg magadtól, hogy úgy gondoskodsz-e magadról, ahogyan a barátaidról gondoskodsz.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az újhold által ebben az időszakban hozott leckék különösen fontosak lehetnek az egészséges kapcsolatok ápolásának megtanulásában, így a mÉRLEG gondoskodó energiája arra ösztönözhet, hogy hálát fejezzünk ki baráti körünkben. Ebben az időszakban egy másfajta barátságot is magadhoz vonzhatsz.

Lehet, hogy a kapcsolataidban bekövetkező egyes változásokat nem veszed annyira komolyan, vagy nem konfliktusként tekintesz rájuk, hanem természetedből adódóan baráti kihívásként. Légy tudatában annak, hogy mennyire hajlamos vagy lazán klikkesedni, és próbálj meg komolyabban foglalkozni a partnerkapcsolataiddal, valamint az öngondozási rutinoddal. Miközben fejleszted a kapcsolataidat, ugyanilyen fontos, hogy számba vedd az önmagaddal való kapcsolatodat is.

Rák (június 21 – július 22)

Lehet, hogy idén októberben érzelmesebbnek érzed magad, és ezt az újholdnak köszönheted. Emellett átveheted a Rák néhány tulajdonságát, ami mindent elsöprő és intenzív lehet, és nagyon érzékennyé tehet az elkövetkező változásokra.

Úgy tűnhet, hogy választanod kell, hogy önmagadat helyezed előtérbe, vagy szeretteid igényeit helyezed előtérbe, ami nem könnyű dilemma egy Rák számára, aki gondosan ügyel arra, hogy mindenki számára ott legyen. Az újhold arra hívja fel a figyelmedet, hogy az öngondoskodásnak adj elsőbbséget a szeretteiddel szemben. Ha segíteni akarsz másoknak, akkor először magaddal törődj, és így többet segítesz, hogy aztán másokkal is törődhess.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Feszültséget érzel a levegőben, és úgy tűnhet, hogy a konfliktusok követnek téged ebben az időszakban, ami a Vénusznak a merész jegyében való állomásozása miatt lehet. Fontos, hogy tartsd magad a vállalásaidhoz, különösen azokhoz, amelyek negatív hatással lehetnek a mentális egészségedre.

Többet vállalsz, mint amennyit elbírsz, vagy talán nemrég rossz helyen találtad magad? Talán van egy olyan egyensúlyhiány az életedben, amely kellemetlenebb változásokat hozott, mint szeretnéd, legyen az külső, azaz barátok, család, üzleti partnerek vagy belső. Az újhold rávilágít a gyógyulásodhoz szükséges változásokra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az októberi hónap arról szól, hogy újra összeállítsd és változtatásokat hajts végre a napi struktúrádban, hogy valami másba kezdhess. Ebben az esetben az Újhold arra kérhet, hogy lassíts, és ne tölts túl sok időt személyes kapcsolataid részleteinek elemzésével.

Ehelyett inkább arra lehet szükség, hogy általánosabb értelemben elemezd ezeket a kapcsolatokat. Ahelyett, hogy a kapcsolataid minden részletét elemeznéd, vagy kifogásokat keresnél a negatív emberek miatt, inkább kérdezd meg magadtól, hogy azok, akikkel körülveszed magad, támogatnak-e, vagy akadályoznak a sikerben, és végül el fogsz tőlük távolodni.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A társulások szentek a számodra, és a szorosabb kapcsolatok iránti vágyad az októberi újhold idején még inkább felerősödik. Uralkodó bolygód, a Vénusz összeütközésbe kerül az Uránusz bolygóval, így megvan rá az esély, hogy közvetlen környezetedben kedvezőtlen események történnek, amelyek meglephetnek.

A nap megmentésére irányuló vágyad megkérdőjelezhető, de ne feledd, hogy a tökéletesség és a mindenkinek való megfelelés nem gyakorlati cél, vagy legalábbis nem a tiéd. Ne feledd, hogy a legértékesebb kapcsolat mindig az lesz, amelyet önmagaddal tartasz fenn, és az újhold emlékeztetni fog arra, hogy a jövőbeni kapcsolatokban szabj határokat és reális elvárásokat támassz.

Skorpió (október 23 – november 21)

A Mérleg jegyében járó újhold hatására szorongóbbnak és érzelmileg sebezhetőbbnek érezheted magad, de ez egyben megteremti a tökéletes ürügyet egy wellness-naphoz. Lehet, hogy nehezen tudod összeegyeztetni a térigényedet az érzelmi kényelem iránti igényeddel, ezért próbálj meg célokat kitűzni, és megtalálni az egyensúlyt a külső és a belső világod között.

A hála gyakorlása lehet a legbiztosabb módja az újhold tiszteletének, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy mások háttérbe szorítanak. Írd fel a mérföldköveket, amiket idén értél el, tedd el őket valami rendezett helyre, és vedd elő, amikor irigykedsz vagy szomorúnak érzed magad, hogy emlékeztesd magad, milyen eredményes és csodálatos vagy!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az újhold valószínűleg impulzív hajlamot okoz nálad. A tér- és szabadságigényed a romantikus kapcsolataidban felmerülő kihívásokban is megnyilvánulhat. Úgy érzed, hogy a párod vagy a legközelebbi barátaid korlátoznak, vagy arra törekszenek, hogy csapatként dolgozzatok?

Az újhold valószínűleg kiemeli az irányításra való hajlamodat, és arra ösztönöz, hogy inkább együttműködőbb legyél, mint uralkodó a kapcsolataidban. Ez sokkoló lehet számodra, különösen a Vénusz és az Uránusz közötti ellentétes aspektus miatt, amely fenyegetőnek érezheted a rögzített lényedet.

Bak (december 22 – január 19)

Kihívások merülhetnek fel mind a kapcsolataidban, mind a mindennapi életedben. Az újhold arra kényszerít, hogy új módon közelítsd meg a hétköznapi valóságot, ami kellemetlen érzéssel tölthet el. Bármi, ami megzavarja a rutinodat, fenyegetésnek tűnhet, ami miatt ellenállhatsz a javasolt szokatlan módszereknek. Az új barátok gondolata nyugtalanít?

Talán a kapcsolataidat kezded robotikusnak és őszintétlennek érezni. Használd ezt az újhold energiát arra, hogy kevésbé hagyományos módon navigálj a személyes kapcsolataid között. Nem baj, ha időnként improvizálunk.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az egyéniség iránti igényed és az általánosításra való hajlamod összeegyeztetése a Mérleg jegyében járó újhold idején fog megmutatkozni, ezért készülj fel a változásokra. Az Uránusszal négyszögben a Vénusz hatása sokkoló felfedezésekben nyilvánulhat meg a baráti körödben.

Mennyire őszinték a mostani kapcsolataid? Ha olyan jeleket észlelsz, hogy valaki nem a te érdekeidet tartja szem előtt, lehet, hogy ideje elengedni ezt a barátságot. Szánj egy kis időt, és használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy feloldd ezeket a belső feszültségeket azzal, hogy megnézed a saját szükségleteid részleteit a kapcsolataidban, és eldöntöd, hogy ezek teljesülnek-e.

Halak (február 19 – március 20)

Az újhold energiája túlterhelt, de ezt valószínűleg már  érzed. A mostani újhold a Vénusz és az Uránusz közötti konfliktussal együtt durva ébresztőt jelenthet azzal kapcsolatban, hogy hogyan érvényesülsz a kapcsolataidban.

Lehet, hogy másokra támaszkodsz, hogy segítsenek az érzelmei összeegyeztetésében, és ezzel egyidejűleg visszahúzódónak vagy kimerültnek érezheted magad. Jó lenne, ha egy kis időt egyedül töltenél, hogy számba vedd érzelmi reakcióidat, és hagyd, hogy az újhold feltöltődjön.

loading...