A Hold

Október 6. Mérleg Újhold – eljött az idő a harmónia megteremtésére

A Mérleget az egyensúly és az igazságosság jelképezi, a partneri viszonyainkat is befolyásolja.

Az októberi Újhold 13 óra 05 perckor, a Mérleg jegyében köszönt ránk, így szokásosan megjelenik az egyensúly és a harmónia megteremtése.

Minél kiegyensúlyozottabbak vagyunk önmagunkban, minél nagyobb felelősséget vállalunk igényeink kielégítésére érzelmileg, fizikálisan, mentálisan, energetikailag, annál kevésbé vagyunk hajlamosak diszfunkcionális kapcsolatban maradni.

A tisztesség és a másokkal szembeni figyelem most megteremti a méltányosság feltételeit. Képessé válhatunk arra, hogy egyenrangú, érett párkapcsolatot alakítsunk ki.

Mivel a Mérleg jegye igazságos, törekszik mindenki figyelembe vételére, ezért kedvezményeket tehetünk a másik fél irányába. Az viszont bátorságot igényel, hogy a saját érdekeinket is érvényre juttassuk.

A most kezdődő időszakban egyensúlyt teremthetünk életünkben, kapcsolatainkban és változtathatunk az élethez való hozzáállásunkon. A növő Hold időszaka elhozhatja számunkra azt a boldogságérzetet, amit magunkban találunk meg, és amit a külső körülmények, megfelelési vágy, döntésképtelenség nem befolyásolhatnak.

A hatás erőssége attól függ, hogy mennyire állunk ellen a változásoknak, vagy mennyire vagyunk rugalmasak, és döntünk saját érdekünkben.

 

 

loading...