Olvasnivaló

Miért a szeretnek bele a házas férfiak egy másik nőbe?

Mindannyian álmodozunk a jó párkapcsolatról, ami hosszú és boldog házasságban teljesedik ki, de sajnos az esetek többségében nem ez a forgatókönyv. Sokszor előfordul, hogy a felek egyike idővel másba szeret bele.

A statisztika azt mutatja, hogy a mérleg nyelve a férfiak javára billen el.

 Baráti kapcsolatot alakít ki egy nővel

Teljesen normális, hogy barátai legyenek egy férfinek, akkor is, ha házas, amiért nem hibáztathatjuk őket, de ha ez a barát történetesen egy nő, a kapcsolat könnyen túlléphet a puszta barátságon, hiszen egy barátság bizonyos fokú intimitást jelent a felek között, ami fizikai vonzalmat is fellobbanthat, ha fogékonyak rá a felek.

Túl éretlen az elkötelezettséghez

Attól, hogy elvett feleségül, még lehetséges, hogy nem elég érett ahhoz, hogy megértse, mit jelent egy felelősségteljes párkapcsolatban élni. Talán fel sem fogta, hogy mit vállalt azzal, hogy házasságra lépett és pánikba esett, hiszen olyan sok mindent nem tapasztalt még meg a randevúk világában.

 Vágyik arra, amit nem kaphat meg

Van valami, amit te nem adsz meg neki, pedig nagyon vágyik rá, de vagy megunta mondogatni vagy nem is tudsz róla igazán. Az is lehetséges, hogy imád vadászni és untatják azok a dolgok, amiket könnyen megszerezhet. Ha a te embered ilyen típus, akkor kicsi az esélye, hogy megváltozzon.

Vonzza egy pozitív és boldog nő

Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lehetsz szomorú egy párkapcsolatban időnként, de nagyon fontos tényező egy férfi számára, hogy a nő, aki mellette van, életvidám legyen és ne a negativitást sugározza magából. Melegségre és pozitív atmoszférára vágyik, és ha ezt melletted nem tapasztalja, akkor máshol keresi majd.

 Kell valami újdonság

Egy házasság stabilitást jelent, ugyanakkor monotóniát is hoz magával, ha a felek nem tesznek meg semmit azért, hogy felturbózzák kicsit a kapcsolatukat. Ha semmi izgalom nincs  a kapcsolatotokban, akkor megvan az esély rá, hogy a férfi másutt keresi majd azt, amit veled hiányol.

 Nem boldog veled

Elég egyértelmű ok, de fontos megemlíteni. Talán a férjed úgy érzi, hogy hibát követett el, nem úgy alakult a házasság, ahogyan azt ő elképzelte. Sok probléma merül fel a házasságotokban és úgy tűnik, hogy képtelenek vagytok megoldani? Nem lehet sokáig erőltetni, ami nem működik. Ismerd fel a jeleket, beszélgessetek és lépjétek meg, amit meg kell, mert boldogtalanságban nem szabad maradni.

 Úgy érzi, hogy nem értékeled őt

Lehetséges, hogy nem adod meg a férjednek azt az elismerést, amire szükséges van ahhoz, hogy teljes értékű tagnak érezze magát a házasságotokban. Nem érzi, hogy értékeled a törekvéseit, tetteit, munkáját, képességeit, stb. Hajlamos lesz keresni egy olyan nőt, aki kielégíti ezen vágyát, mivel te, a felesége nem teszed meg.

loading...