Horoszkópok

Hogyan űzik el a rosszkedvüket az egyes csillagjegyek? Mutatom

Kos
(március 21.—április 20.)
A piros az ő színe, és mint tudjuk, az őszi szürkeségbe ezzel becsempészhetünk egy kis vidám tüzet. Arra viszont ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba az élénk árnyalatot, mert az agresszívvá teheti. A legjobban akkor érzi magát, ha van elegendő minőségi feladata. Ha éppen lógatja a lábát, találjunk ki neki értelmes teendőt, és azonnal elűzték a rosszkedvét.

Bika
(április 21.—május 20.)
Mivel a Bika mindent szeret, ami finom, kellemes és az érzékeit kényezteti, egy illatos fürdővel, egy ízletes vacsorával, egy pohár jó borral mindig jobb kedvre lehet deríteni. Ha kikapcsolódásra van szüksége a mindennapok taposómalmából, menjünk vele kiállításra; garantáltan elfelejti minden baját, hiszen a művészetekben tökéletesen el tud merülni.

Ikrek
(május 21.—június 21.)
Mivel a szavak embere, egy kiadós beszélgetéssel sokat tudunk tenni a jókedvéért. Ő az, aki leginkább szavakban tudja kifejezni, ha valami bántja, és ezáltal meg is szabadul attól a feszültségtől, ami belülről feszíti. Arra viszont ne készüljünk, hogy a titkait is kiadja. A legmélyebb gondolatait megtartja magának. A pletykákra is éhes, tehát, ha valamilyen izgalmas információnk van, ne hallgassuk el előle, mert ezzel is fel tudjuk őt villanyozni.

Rák
(június 22.—július 22.)
A Rák leginkább attól lesz rosszkedvű, ha kiszakítják a megszokott környezetéből, tehát azzal lehet felvidítani, ha saját otthonában lehet, azt szépítgetheti. Örömet okoz, ha gyerekeit dicsérjük — ha igazán szeretnénk nála bevágódni, jegyezzünk meg néhány fontos információt a kisebb és nagyobb lurkókról —, illetve, ha teljesen le vagyunk nyűgözve a főztjétől.

Oroszlán
(július 23.—augusztus 23.)
Uralkodó bolygója a Nap, ezért nagyon rosszul érinti, amikor egyre kevesebb a napfényes órák száma. Érdemes narancs kiegészítőket hordania ilyenkor, illetve olyan szalont is felkeresni, ahol mesterséges napfénnyel töltheti fel az örömraktárait. Az Oroszlánnak nagyon jólesik a dicséret, ezért ne fukarkodjunk vele, hiszen ezzel is örömet szerezhetünk neki.

Szűz
(augusztus 24.—szeptember 23.)
Ha rend van körülötte, az nyugalommal tölti el, ellenben ha úgy érzi, kicsúszott a kezéből az irányítás, attól nagyon rosszkedvű lesz. Hagyjuk meg neki a lehetőséget, hogy úgy érezze, ő döntött, és ez már elég, hogy elégedett legyen. Nem drága meglepetéssel lehet mosolyt csalni az arcára, inkább valami olyan hasznos tárggyal, amire régóta vágyott.

Mérleg
(szeptember 24.—október 23.)
Mivel mindene a szépség, az esztétikum, nagyon rosszul érzi magát, ha nem lehet ilyen környezetben, vagy éppen önmaga megjelenését nem érzi százszázalékosnak. Egy bevásárlókörút sokat javít a rossz hangulatán, ha válogathat a sminktermékek vagy az illatos parfümök között. De sokszor az is elegendő, ha egy csokor virággal kedveskedünk, amit egy szép vázába tehet az otthonában.

Skorpió
(október 24.—november 22.)
A leghajlamosabb a borúlátásra, nagyon mélyre tudja magát kergetni a szomorúságba. Viszont nagyon fogékony az ezoterikus témákra, ezért érdemes neki beszélni a vonzás törvényéről és a pozitív gondolkodás áldásos hatásairól. Gyújtson gyertyát, meditáljon és hallgasson jó zenéket, hogy kijöjjön a mélypontról.

Nyilas
(november 23.—december 21.)
Akkor boldog, ha útközben van, leginkább azért lehet rosszkedvű ősszel, mert korán sötétedik, a legtöbb kültéri programnak pedig befellegzett, ha esőfelhők gyülekeznek az égen. Ilyenkor a legjobb, ha sporttal vezeti le a feszültséget, és napfényes, csípős levegőjű hétvégéken annyi energiát gyűjt össze a szabad levegőn, amennyit csak tud.

Bak
(december 22.—január 20.)
Sokszor gondolják pesszimistának, pedig csak arról van szó, hogy jobban szeret kellemesen meglepődni, mint óriásit csalódni. Gyakran abból fakad a rossz hangulata, hogy híján van az önbizalomnak. Ha ebben megerősítjük, amikor lehet, dicsérjük, szárnyakat kap. Ha Bak jegyű a barátunk, lényeges, hogy úgy érezze, mindig számíthat ránk, hiszen ez a biztonság örömmel tölti el. Ugyanakkor tudnunk kell, hogy a Bak amúgy is hajlamos a ke-délyingadozásra, sokszor már túl is van a mélyponton, mikor mi még aggódunk miatta.

Vízöntő
(január 21.—feburár 19.)
A legnehezebb számára az, ha szabályok között kell élnie az életét, és nem érzi, hogy a víz felszínén levegőhöz juthat. Nagyon eredeti, sokak által különcnek tűnhet, és semmit nem akar úgy csinálni, mint a többség. Ha elvisszük őt egy bolhapiacra vagy egy dizájnervásárra, imádni fogja, és elfelejti a rosszkedvét. Intelligens ember, egy jó beszélgetés a legszürkébb napokon is feltölti energiával.

Halak
(február 20.—március 20.)
Nagyon fontos számára, hogy tartozzon valakihez, ezért leginkább az kergeti őt a depresszióba, ha nincsen társa. Nehéz feladat ilyenkor jókedvre deríteni, de ha azt érzi, hogy valaki meghallgatja, van kivel lelkizni, már könnyebb a helyzet. Ha rosszkedvű, nem vágyik emberek közé, a legjobb, ha otthon főzünk egy jó meleg teát, és a kanapéra kucorodva meghallgatjuk, tanácsot adunk.

loading...