Angyali üzenetek

Mihály Arkangyal most arra figyelmeztet: vállald a felelősséget

A gondolataid, a szavaid és a tetteid energiát hoznak létre, és mindezeknek következményei vannak.

Van egy fizikai törvény, amely szerint minden cselekvésnek van egy reakciója és egy ellentétes reakciója. Azért kapjátok ezt az üzenetet, mert vezetőitek és Mihály arkangyal azt akarják, hogy teljesen megértsétek, mennyire szükséges felelősséget vállalni a tetteitekért. Lehet, hogy azt gondolod, hogy a gondolatokat nem tekintik cselekedeteknek, hogy nem olyan erősek, mint a szavak vagy a tettek – de tévedsz. A gondolatok erősebbek lehetnek, mert ezek hozzák létre a szavakat és a tetteket. Létrehozol egy hangulatot, és elhelyezed az Univerzumban. A gondolattól függően egyensúlytalanságot hozhatsz létre, ha amit küldesz, nincs összhangban a szeretet és együttérzés természetes állapotával, amiből készültél.

Az emberi hajlam azt gondolja, hogy csak azért, mert valamit nem látunk, az nem is létezik. Ez az emberi tapasztalat jellemzője. Ha ezt az üzenetet kapod, vizsgáld meg a jelenlegi kapcsolataidat, és nézd meg, hogy egy általad kezdeményezett cselekvés nem okoz-e egyensúlytalanságot. Ha igen, akkor vállald a felelősséget, kérj bocsánatot és korrigáld. Ellenkező esetben az ok és okozat spirituális törvénye karmikus adósságot fog létrehozni, amelyet egy bizonyos ponton meg kell majd fizetni. Jobb, ha ezt most tesszük meg.

Imádság:

Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy vezettél és tanítottál arra, hogy harmóniában, elfogadásban és felelősséggel éljek mindazért, ami a földi isteni teremtés.

loading...