Angyali üzenetek

A Tündérek most megnyugtatnak: minden rendben lesz

Nem számít, hogy milyen az a helyzet, ami most éppen aggaszt, ez az üzenet azt a kérést hordozza magában, hogy az aggodalmak elengedésével lazíts.

Minden jóra fog fordulni számodra, azt üzenik a tündérek. Láttad már, hogy a filmekben kibontakoznak az események, úgy tűnik, hogy minden hős veszélyben van vagy bajban van? A filmet nézve az ember azt kérdezi magától: “Hogyan tudtak kijutni ezekből a helyzetekből?”. A film végén mégis minden rendben van, és mindenki boldog.

Így a most a fejedben lévő helyzetek filmje is boldog véget fog érni.

A boldog befejezést a pozitív gondolataiddal és a siker gondolatára érzett pozitív érzelmeiddel fogod befolyásolni. Hagyd abba a stresszelést és az aggódást, mert ez az energia a beteljesedés útjában áll. Ehelyett élvezd, ahogy az élettörténeted lélegzetelállító módon kibontakozik. Az élet úgy működik, ahogyan azt el sem tudjuk képzelni.

A jelenlegi helyzet, ami miatt aggódsz, véget fog érni, és minden rendben lesz. Értékes leckéket tanulhatsz belőle, amelyek a jövőben segíteni fognak neked. Használd ki ezt az időt arra, hogy erősebb emberré válj. Lélegez mélyeket, tegyél meg mindent, hogy a magabiztos és optimista nyugalom állapotában tartsd magad, és ne feledd, hogy minél gyakrabban lazíts, mert minden nagyon jót fog tenni neked.

loading...