Angyali üzenetek

Mária Magdolna üzenetét tolmácsolom most: higgy és bízz!

“Hol van Isten, amikor a legnagyobb szükségem van rá? Egyáltalán létezik?” – teszed fel a kérdést kétségbeesetten, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt elképzelted, ahogy neked az jó lenne.

 

A legnagyobb szükség esetén érezzük magunkat leginkább egyedül. Ám hidd el, hogy soha nem vagy egyedül, az Égiek akkor is melletted állnak, amikor felkavaró dolgok történnek veled, amikor nem kapsz választ a kérdéseidre.

Sőt, akkor állnak melletted a legerőteljesebben.

Az emberek útja, a földi tanulóiskola nagyon nehéz, sok hit és bátorság kell hozzá. De az Égiek biztosítanak arról, hogy te nagyon bátor vagy és számíthatsz a támogatásukra.

Most képzelj el egy ragyogó fénygömböt, amibe belelépsz, és ami teljesen magába fogad. Ez őrangyalod energiája. Hagyd, hogy ez a ragyogó fénygömb kimosson belőled minden félelmet, minden aggodalmat, minden sürgetést. Majd megtisztulva és köszönettel telve lépj ki belőle.

A héten csak hagyd, hogy az Élet folyója arra vigyen, amerre akar vinni, ne állj ellen a folyamatnak. Sodródj keresztül a folyó minden kanyarulatán, pördülj meg az örvények fölött, vigyen a víz arra, amerre vinni akar. Ne félj, ne számítgass, csak légy a Most-ban a héten.

Tudd, hogy olyan helyre fogsz végül érkezni, ami nagyon kellemes meglepetést okoz majd neked.

loading...