Angyali üzenetek

Angyalaid ma azt üzenik neked: Valami sokkal jobb vár rád, mint amit most el tudsz képzelni

Az angyalok ma azt üzenik neked, hogy valami sokkal jobb vár rád, mint amit most el tudsz képzelni.

Mostanában talán abba fáradtál bele, hogy látszólag semmi sem változik, és ugyanúgy vegetálsz. Az életed azonban csodás fordulóponthoz érkezett.

Ezért  most arra biztatnak téged, hogy emeled fel a fejed, és tekints magasabbra, mert a tekinteted mindig meghatározza a haladási irányodat. Igaz ez a fizikai világban is: Amerre nézel mindig arra haladsz. És igaz ez a spirituális világban is: Amerre belső szemeiddel nézel arra halad az életed.
Belső szemeiddel belső képeid világát látod. Ha ebben a világban megjeleníted azt a képet, amerre tartani szeretnél, az hamarosan megjelenik külső képeid világában is.

Mindegy, hol vagy most. Mindegy, mit látsz a külső képek világában. Hunyd le a szemed, és belső képeid világában jelenítsd meg azt, hogy jobb helyen vagy. Jelenítsd meg azt, hogy egy a mostaninál jobb helyzetben éled az életed. Lehet, hogy még nem tudod, vagy nem mered megjeleníteni azt a belső képeid világában, hogy már elérted a célodat, megvalósítottad az álmodat, és egy sokkal-sokkal jobb helyzetben vagy, mint most. De azt már egészen biztosan meg tudod és meg mered jeleníteni belső képeid világában, hogy egyel jobb helyzetben vagy.

Ha ezt megteszed, elindulsz az úton, a sokkal jobb dolgok felé, amelyek csak rád várnak.

Áldás!

loading...