Angyali üzenetek

Raziel arkangyal siet most a segítségedre: nyiss ki új kapukat

Raziel arkangyal lesz most a segítségedre, aki arra ösztönöz, hogy nyiss ki új kapukat, hogy ezzel a régieket örökre bezárhasd.

Igyekezz minél több pozitív emberrel felvenni a kapcsolatot, mert mindez pozitív energiával tölt fel.

Raziel arkangyal azt üzeni:

“Hallgasd meg és tiszteld az érzéseidet.”

RAZIEL arkangyal nevének jelentése „Isten Titka”. A legenda szerint Raziel „a minden Égi és földi tudás” könyv szerzője. Miután Ádám és Éva kiűzettek a paradicsomból, Raziel adta át Ádámnak ezt az írást, melyből megnyilvánul mi mindenbe nyilvánul meg Isten végtelen kegyelme.

Raziel az arkangyalok birodalmának mágusa és alkimistája, így abban tud segíteni, hogy megértsük az olyan eszméket, amelyek meghaladják az emberi logikát. Kitágítja és erőpróbára készteti a hétköznapi gondolkodást, de úgy, hogy végső soron gyógyító hatása legyen.

De ha van egy kis időd, tudatosan is hívhatod Őt.

Mivel közleményei alapvető fontossággal bírnak, legjobb egy csöndes zavartalan helyen szólítani. Hunyd be a szemed, lélegezz mélyen és lassan, csöndesítsd el az elméd, és kérd őt gondolatban:

„Raziel Arkangyal, kérlek oldd fel a szellemem befogadó képességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és megértővé váljak. Kérlek, nyisd meg az elmém, hogy az Égi földi összefüggéseket megláthassam, és saját szellemi fejlődésem és az emberiség hasznára fordíthassam.”

 

https://harmoniamagia.com/2021/03/gyogyito-tunderek-kuldtek-esti-aldast-fogadd-halaval/

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...