Angyali üzenetek

Mai nap angyali üzenete: Reményeid hamarosan valóra válnak

Meghallgattuk imáidat, és boldogok vagyunk, hogy a segítségünket kérted. Mint azt talán tudod, csak akkor tudunk neked segíteni, ha segítséget kérsz tőlünk.

Angyali segítségünk abban áll, hogy olyan útmutatást adunk neked, amely a saját magasabb rendű éned akaratának irányába vezet téged.
Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra és érzéseidre, a látomásokra, álmokra vagy a körülötted levő hangokra. ezek az én szeretetteljes üzeneteim, amelyek változtatásra, cselekvésre ösztönöznek. Gondoskodom róla, hogy biztonságban érezd magad, miközben az isteni útmutatást követed. Együtt valósítjuk meg a kívánságaidat, álmaidat.

A kérdésedre válaszolva ez a helyzet valóban olyan, amilyenről álmodtál. Azért nem árt nyitva tartani a szemed, és az angyalok segítségéért imádkozni. Hiszen még a legideálisabb helyzetekben is szükségünk van némi segítségre, módosításra.

Mi, angyalok azonban zökkenőmentes, sima utat jósolunk neked.
A mostani lehetőség még kedvezőbb a jó időzítés miatt. A kirakójáték számos darabja a helyére került. Gazdagabb lettél néhány felbecsülhetetlen értékű felismeréssel és tapasztalattal, amelyek segítségével idáig eljutottál. Mostanra eljött az ideje, hogy élvezd türelmed és kitartásod gyümölcsét.

Lépegess bátran, kövesd szíved bölcs útmutatását, így félelem nélkül haladhatsz előre.

 

 

https://harmoniamagia.com/2021/06/valassz-egy-angyalkartyat-fontos-tanacsot-kapsz/

loading...