Angyali üzenetekOlvasnivaló

Elárulták az égiek, hogy mely esetekben nem tudják teljesíteni a kéréseinket

Sokan szeretünk az égiekhez fordulni segítségért. Amikor reményre, útmutatásra vagy ezeknél is konkrétabb támogatásra lenne szükségünk. Elmondunk egy imát, erősen rákoncentrálunk a kérésünkre, vizualizáljuk és hosszú napokon át várjuk reménykedve a csodát. De nem történik meg.
Elárulták az égiek, hogy mely esetekben nem tudják teljesíteni a kéréseinket.
Nagyon fontos: Isten és az angyalok szeretnek téged. Sosem akarnának neked rosszat. Nem kívánják, hogy szenvedj. Még csak nem is büntetésből.
Az alábbi 5 lehetséges ok játszhat közre:
  • Olyat kérsz, ami árthat másnak

Olyan dolgot kérsz az égiektől, amivel valamiképpen árthatsz másnak vagy túlságosan befolyásolnod az életét. Megmondod, mit kellene döntenie, tennie. Vagy azt kéred, hogy csak téged szeressen. Az égiek megértik a vágyaidat, de sajnos nem teljesíthetik ezekben az esetekben. Bizonyára te sem szeretnéd, ha más ilyen mértékben beleszólna az életedbe. Mindenkinek van sorsa és a kérésed sokszor talán épp annak a teljesítésébe ütközik bele. Az ő esetében, meg talán a tiédben is.

 

  • Olyat kérsz, amire nincs szükséged

Talán gazdagságra vágysz vagy arra, hogy megkapj valamit. Esetleg valakinek a szerelme után áhítozol. Őszintén vágyakozol valamire, ám igazság szerint nincs arra szükséged. Te persze nem így látod, de elhiheted, az égiek tudják, mi a jó neked. Egy idő után magad is be fogod látni, hogy csakugyan nem volt szükséged arra a bizonyos lehetőségre, tárgyra vagy éppen személyre.

  • Már megkaptad, amit kértél

Gyakran az is előfordul, hogy azért „nem kapod meg”, amit kértél, mert megkaptad, csak éppen más formában. Igen, mondhatnád, hogy ez mégsem az, amire vágytál. De ez összeköttetésben áll az előzővel, miszerint nem arra volt pontosan szükséged, és az égiek inkább azt küldték neked, amire valóban igényed van. Ez persze elsőre nem hangozhat túl jól, de ne feledd: szeretnek téged és mindig olyat adnak neked, amivel jól jársz

  • Nem jó az időzítés

Könnyen megeshet, hogy amit kérsz, azt előbb-utóbb megkapnád vagy egy bizonyos alkalommal. Azért nem adják meg neked akkor, amikor te kéred, mert még nem jött el az ideje. Meg fogod kapni, csak ki kell várnod. Ez is kicsit bosszantó lehet, hogy miért nem akkor valósul meg, mikor szeretnéd, de ne feledd: az égiek jobban tudják, mi a jó neked. Oka van annak, hogy a kérésed később kerül megvalósításra.

loading...