Angyali üzenetek

Raziel arkangyal küldött bölcs tanácsot ma Neked

Ez az üzenet jelzi, hogy elindultál az igazi valódi felfedezésének útján.

A meditációnak és a csendben eltöltött időnek köszönhetően tisztán láthatod saját szíved természetét, és hogy mi az életed célja. Ez nem a magány időszaka, hanem a belső örömé, és a benned lévő isteni fény felfedezéséé. Lehet ,hogy találsz egy mentort, aki Lehet, hogy varázslatos módon éppen a megfelelő pillanatban bukkan fel. Azt is jelentheti, hogy ideje megosztanod a spirituális utazásod másokkal, akik szintén mentort keresnek.

Raziel arkangyal magasba emeli a megvilágosodás lámpáját, hogy üdvözöljön téged a csillagos hegytetőn, ahol az önfelfedezés vár rád.

Gondolkodj el az élet misztériumán. Tölts egy kis időt csendben, egyedül. Légy te a fény mások számára. Figyelj a saját tanácsodra. Bölcs tanácsot kapsz.
Raziel arkangyal vigyáz azokra a spirituális tanítókra és tanitványokra, akik éleslátásra vágynak, vagy szeretnének kapcsolatba lépni belső tudásukkal. Segítségül hívhatod őt a bonyolult metafizikai koncepciók értelmezéséhez. Ha nehezedre esik meditálni, kérd Raziel arkangyalt, hogy segítsen elcsendesíteni az elméd, és csak hagyd, hogy az angyalaid és a vezetőid megajándékozzanak a spirituális éleslátással, melyre vágysz.

loading...