Jóslás

Tarot lapom ma estére: Akasztott ember – fontos dologra figyelmeztet

Az Akasztott Ember felületes jelentése, hogy megakadtunk, kutyaszorítóban vagyunk. Mélyrehatóbban vizsgálva azonban, szükségszerűséget mutat e kényszeredett nyugalmi állapot külső mozdulatlansága. Lehetőség arra is, hogy mélyreható elemzéssel megváltoztassuk világnézetünket és egész életünket. Ezt a passzvitásra ítélő életszakaszt a betegség képe jellemezheti, ezt valóban gyakran jelzi a kártya.

Legyen a mai nap a fordított nézőpont napja! Ma minden történést, valamint önmagadat, a gondolataidat, ítéleteidet nézz meg másként! Hasznos módszer, ha egy-egy kijelentésedben megváltoztatod az alanyt, a mondatszerkezetet.

Most lehetővé válik számodra, hogy felismerd, hol vagy megrekedve és életednek mely területei vannak befagyva. Semmit sem kell tenni. A puszta tény, hogy világosan érzékeled a téged körülvevő valóságot, meghozza a lehetséges átalakulást.

A kártya figyelmezet:

megrekedtél egy szinten és ez gátol a kiteljesedésben. Válts nézőpontot, szemléld az ügyet más perspektívából!

Tedd fel magadnak a kérdést:

Mely területeken van az életed megrekedve? Kész vagy-e felismerni és feladni megkövesedett gondolataidat és viselkedésmintáidat?

Tanács: 

légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak! Lásd másként! Nézd meg fordított nézőpontból! Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted! Figyeld! Úgy, ahogy eddig még sohasem!

 

loading...