Jóslás

Istennők üzenete újholdra: Válassz a lapok közül és kiderül mit üzennek az égiek

Válassz egy lapot, gondolj egy problémádra, és várj, majd amikor úgy érzed megszólít az egyik lap válaszd ki – és olvasd el útmutatását.

Első lap: Növeld az önbizalmad!

Ez a lap az angyaloknak azt az üzenetét közvetíti, hogy: „Képes vagy rá!” Bízz abban, hogy megvan benned minden, ami ahhoz szükségeltetik, hogy véghezvidd az előtted álló küldetést. Ugyan lehetséges, hogy nem érted teljesen, miként fogod megoldani ezt a feladatot, mégis hinned kell abban, hogy szüntelen útmutatásban lesz részed.

A lap további jelentései:

Maradj a jelen pillanatban, és összpontosíts apránként minden egyes lépésre!
Minden aggodalmadat és gondodat engedd át Istennek és az angyaloknak!
Bízz abban, hogy Isten szeretete és

Második lap: Összpontosíts a szolgálatra!

Figyelmedet teljes mértékben összpontosítsd arra, hogy bármi is legyen az, amit teszel, minden helyzetben az adás és elfogadás sodrában ússz tovább!
Azért kaptad ezt a lapot, mert életed célja miatt aggodalmaskodtál. Lehet, hogy bizonytalannak érezted magad, hogy vajon elő tudsz-e teremteni elég pénzt, elég sikeres leszel-e, vagy mások kedvelni fognak-e. Ahelyett, hogy azon aggódnál, mit kapsz, vagy mások miként reagálnak majd, összpontosíts inkább kizárólag arra, hogy miként szolgálhatsz.

Használd ki természetes adottságaidat, szenvedélyeidet és érdeklődési körödet, hogy segíts másokon vagy bármilyen más létfontosságú ügyön! Ezek után a vonzás törvénye révén megkapod majd az összes szükséges támogatást.

Harmadik lap: Nincs miért aggódnod

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.
Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod! Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

 

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...