Olvasnivaló

Ikerláng kapcsolat- a tűz, ami soha nem alszik ki

Amikor az ember eléri azt a szellemi szintet, felismeri és beismeri Önmagának, hiányzik valaki az életéből.. elkezdi keresni, utad értelmévé válik a keresés. Miközben megéled a hétköznapok megéléseit, Öntudatlanul is Őt keresed.

Ezt választottátok egykor:

Eggyé válni a lelked másik felével, akitől a földre érkezésed pillanattól elszakított a Földi Élet. Megleled Ikerlángodat és megélitek az újra egyesült Önmagatok egységét földi életben.

A legnagyobb földi feladatunk egyike megélni az igaz, tiszta, őszinte, feltétel nélküli Szerelmet.

Igaz Szabadságot, átadni Önmagunkat, s elfogadni a másik felünket minden feltétel nélkül.

Meg élni az igaz Önvalót, visszatérni a forráshoz.

Ikerláng csak egy van, Ő a szellemünk másik fele. Frekvenciaszámuk megegyezik.

Az első találkozásaitok különlegesek, minden másnál több, szebb, értékesebb.

Semmihez sem mérhető, semmivel sem mérhető. Talán csak csodákkal. Mert a legszebb dolog a világon, ha találkozol valakivel, akivel egy a lelked. Ezekből a találkozásból csodák születnek.

 

A mi világunk csak egy része a végső valóságnak, a végtelen jelén túl még sok végtelen található, és vesz körül bennünket, amelyeket a polaritás világában kell felfognunk, megértenünk, és elfogadnunk, mert mi itt létezünk a mostban.

Földi létet ketten választottátok, megéljétek s kiteljesítsétek Szerelmeteket e Jelenben és a jövőben.

Amint a két lélek felismeri egymást, folyton folyvást a találkozás alkalmát keresik.

Az Ikerlángod olyan, mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz az összecsiszolódás alatt elviselni, mert visszatükrözi, az összes olyan felvett emberi mintát, amit Önmagadra vettél az idő során, ezzel elkezdődik igaz Önvalód megtalálása, a felvett emberi minták felismerése és letétele, majd mind a ketten elindultok ezen az úton.

Létezik az a mennyei pillanat, amely megmagyarázhatatlan, nem evilági érzés. Két lélek, kik sokszor ölelték már egymást, folyton folyvást egymást keresték, Földi születés forgatagában, oly messze kerültek egymástól, eljött az a mennyei pillanat amikor már nem csupán szellemben láthatták egymást

Pillanat, ami örök nyomot hagyott lelkükben, Szerelmi Ölelés pillanata, megtalálták Önmagukat, a szívük egybeforrva szitakötők táncát járva.

Vannak, akiket a sors el is szakít egymástól, míg saját magukban meg nem találták a harmóniát, az egyensúlyt, teljességet, Boldogságot, feltétel nélküli szeretetet, míg nem vagytok Önmagatok.

Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyan olyan, mint te, ha saját magadat nem szereted? Önmagad nem ismered, mert a földi lét alatt mintákat és álarcokat vettél fel, eltakartad azt, aki valójában vagy.

Légy mindig őszinte Önmagadhoz és másokhoz, mert ez az az erő, ami meg mutatja, aki igazából vagy! Tiszteld Önmagad, azért aki vagy, hiszen ez által leszel képes tisztelni másokat is.

Legyen benned kellő alázat önmagad, a feladatod és mások iránt. Ezzel tudod elismerni magad és őket is.

Minden nap tenned kell azért, hogy benne maradj a Szeretetben! Tudatosítanod kell önvalód, megismerned Önmagad emberként, lélekként és ragyogó szellemként.

Hogy szerethess egyszerre emberként, lélekként és szellemként – Isten Szeretetével! Ehhez azonban mindent el kell fogadnod MAGadban, hiszen a Minden az, ami teljessé tesz téged!

Amit nem fogadsz el, eltaszítod, így nem válhat részeddé, nem férhetsz hozzá, nem lesz teljességed… tudd, minden látszólagos dolog annak a megnyilvánulása, hogyan tud a Szeretet kiteljesedni az Elfogadásban. Szeretet nélkül nem lehet elfogadni és elfogadás nélkül nem lehet szeretni. A két létállapot EGY!

Az igaz szeretet nem kér, csak ad. Szeretet, Szerelem energia minden univerzumban a legerősebb energia,

Fogadd el magad, mert így válhat benned a Szeretet isteni állapottá és emelhet téged méltó helyedre, a Fénybe!

Szeresd magad, mert így válhat benned az elfogadás beteljesüléssé!

Igazából nem kell mást tenned, mint, ÖN-MAG-AD-NAK lenned. Ott már nincsen Ego, ott a tiszta lélek lakik, az a gyönyörű csoda, akik valójában vagytok.

Léteznek a mindenkori és végtelen pillanatokra szóló szent szerelmek.

Bolygókat, Világokat, Földeket, Országokat, átölelő szerelmek.

Az angyalok ma este azt üzenik, hogy engedd el a kételkedésedet, mert jó úton jársz

 

loading...