Olvasnivaló

A hited majd meggyógyít téged: Sebeid megértése

Nem könnyű a szívedbe engedni a fájdalmaidat. Itt nincs helye azoknak a kérdéseknek, hogy „Miért kaptam ezt a sebet? Mikor? Hogyan? Ki ejtette rajtam?”

Azt hiszed, ha választ kapsz ezekre a kérdésekre, megkönnyebbülsz, ám legjobb esetben is csak egy kis távolságot teremtenek közted és fájdalmad között. Le kell mondanod arról az igényedről, hogy ellenőrzésed alatt tartsd fájdalmadat, és bíznod kell szíved gyógyító erejében. Szívedben a sebeid biztonságban érezhetik magukat. Ha már befogadták őket, elveszítik ártó erejüket, és termékeny talajjá válnak az új élet számára.

Tarts ki az ígéret mellett
Ne meséld el mindenkinek a bajodat. Végül csak még jobban visszautasítva fogod érezni magad. Az emberek nem adhatják meg neked, amire a szíved vágyik. Minél inkább arra építesz, hogy mások hogyan fogadják az elhagyatottságodról szóló élménybeszámolódat, annál jobban úgy fogod érezni, hogy nevetségessé teszed magad.
El kell zárnod magad a külvilágtól, hogy fájdalmadon keresztül beléphess saját szívedbe és Isten szívébe. Isten elküldi hozzád azokat az embereket, akikkel megoszthatod gyötrődéseidet, és akik közelebb vezethetnek téged a szeretet valódi forrásához.
Isten megtartja ígéretét. Halálod előtt megtalálod azt az elfogadást és szeretetet, melyre áhítozol. Ez nem úgy fog történni, ahogyan azt elképzeled, nem szükségleteidhez és kívánságaidhoz fog igazodni. Azonban betölti majd a szívedet, és kielégíti legmélyebb vágyaidat. Semmi másba nem kapaszkodhatsz, minden mást elvettek tőled. Ragadd meg a hit e mezítelen ígéretét.
A hited majd meggyógyít téged.

loading...