Angyali üzenetekOlvasnivaló

Ismered azt az érzést, amikor nagyon vársz valamit vagy valakit, de az mégsem érkezik meg az életedbe?

Lehetséges, hogy egyszerűen ez azért történik, mert te magad akadályozod a folyamatokat!

 

Például azzal, hogy a várakozás és a keresés érzését fixálod az életedben. Ha sokat mondogatod, hogy várok az Igazira, keresem a jobb munkalehetőséget, kergetem az álmaimat, azzal csak elodázod mindezek megvalósulását. Mert ezeket erősíted meg: várok, keresem, kergetem…

Csináld másként!

Tudatosítsd magadban, hogy a Társad, akire vágysz, egy létező személy. Tehát mondd azt: “megVAN a Társam”! Támogasd meg ezt a kijelentést azzal, hogy felébreszted magadban a szeretet, az önszeretet, az önbecsülés és a szerelem érzését! Az ezekből az érzésekből kiáradó pozitív rezgések irányfényt mutatnak a vágyott Férfinak vagy Hölgynek!

Az új munkát ne keresd csak, hanem tudd azt is, hogy VAN egy számodra ideális munkahely, ahol megbecsülnek mind anyagilag mind erkölcsileg, ahova örömmel indulsz el dolgozni, és ahonnan sikerektől feltöltve indulsz haza nap mint nap! Érezd, milyen felkelni reggel ezzel a jóérzéssel, és érezd, milyen így hazatérni munka után!

A “kergetem az álmaimat” kifejezést pedig cseréld le arra, hogy “minden, amire vágyom, rendelkezésemre áll”!

A vágyaid megvalósulásának folyamatát azzal is megakadályozhatod, ha konkrétan lehatárolod, hogy ez miként történjen meg. Például, ha azt hiszed, hogy csak a munkahelyeden találkozhatsz az Igazival, mert nem jársz szórakozni, akkor minden más lehetőséget kizársz. Miért ne szólíthatna  meg valaki a pékségben? Miért ne ismerkedhetnél meg a Pároddal az autód gumicseréjére várva ? Vagy  akkor, amikor egy barátnőddel töltött traccsparti után kilépsz a kávézó ajtaján?  Ha a nagy találkozást csak egyféle módon tudod elképzelni, és ahhoz az elképzeléshez még ragaszkodsz is, akkor nagyban megnehezíted a helyzetet.

Engedd, hogy a dolgok csak megtörténjenek, a legjobb úton-módon! És hogy mi a legjobb útja-módja egy találkozásnak? Miért kellene ezt tudnod? Nem ez a lényeg!

Add át a kérésedet a Teremtőnek (vagy ahogy te nevezed) és engedd meg, hogy a javadra munkálkodjon az életedben!

loading...