Horoszkópok

Ikrek – a zodiákus legnagyobb színésze, vigyázz vele

Levegő jegy

Kettős jegy, eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte. Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív. A pozitív része vidám, szellemes, életigenlő, barátságos és szerethető, a negatív önző, ingerlékeny, sértődékeny és túlzottan sikerorientált. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Jól tud bánni a szavakkal, az Ikrek férfi örök kalandozó, a nő a társaság központja lehet. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el.

Az Ikrek csapongó és hűtlen jegy. Lételeme a kommunikáció, szeretne minél több tapasztalatot gyűjteni, és minél több ismeretségre szert tenni.

Az Ikrek egy kapcsolatban gyakran szerepet játszik. Nem a szenvedélyek és érzelmek embere, inkább jó barátja és szellemi társa szeretne lenni párjának. Elsősorban intellektuális kapcsolatban érzi magát jól. Alkalmazkodóképes, ha valaki nagyon megfogja őt, akkor bármit képes megtenni érte, a szerelem elmúltával azonban érdeklődése gyakorta alábbhagy és akkor az ikrek új kapcsolat után néz.

A hűség nem az erőssége, főleg fiatalabb korában gyakran váltogatja társait, nehezen állapodik meg, később is szükség van arra, hogy folyamatosan valami újdonsággal tartsuk fenn érdeklődését, különben előfordulhat hogy félrelép vagy új társat keres.

Az ikreket nem is a vére, hanem elsősorban a kíváncsiság hajtja, a vele való kapcsolat pezsgő, mozgalmas, tele van kalandokkal. Az ikreket könnyen lázba hozza egy utazás, egy új film, vagy egy új könyv olvasásának gondolata. A vele való kapcsolatot egymás iránti odaadással, őszinte beszélgetésekkel lehet tartósan fenntartani.

loading...