Jóslás

Húzz egy kártyát és olvasd el mit üzen!

Válassz egy kártyát és tudd meg miről fog szólni a tavasz a számodra.

1. Érzelmi felszabadulás

Érzékeny, esetleg kimerült vagy? Ez azért van, mert az elmúlt évek felgyülemlett energiái szabadulnak fel benned. Ez egy egészséges méregtelenítés. Készíts elő plusz zsebkendőt, arra az esetre, ha a felszabadult energia folyékony formában fog távozni.

Tapasztalhatsz erőteljes izzadást, több sétát a fürdőszobába, és könnyeket, amelyeket nem fogod tudni honnan jönnek.

2. Továbblépés

Van az életednek egy területe, amiről te is tudod, hogy jobb magad után hagyni. Amikor egy párkapcsolatban, egy helyzetben a szükségesnél több időt töltünk el, olyan jeleket kapunk, amelyek azt sugallják, hogy megérett az idő a változásra.

Még mielőtt valakire is neheztelnél, vagy még boldogtalanabbá válnál, vedd számba a lehetőségeidet és dönts. Jobb, ha az utak méltósággal válnak szét, mint minden hidat felégetni magad mögött.

3. Ősi karma

Azok a kihívások, amelyekkel a napokban nézel szembe, hatással vannak a származásodra, a múltadra, a jelenedre és jövődre. Ahogyan a lelkeddel bánsz és azt foltozod, megváltoztatja az energetikai kötelékeket a spirituális és fizikai származásodban. Lehetőséged van a fejlődésre, és ez a fejlődés életed minden terén érezteti magát. Minden kapcsolatod meghálálja, ahogyan ebben az életben magaddal dolgozol.

loading...