Jóslás

Esti jóslat: Válassz egy tarot kártyát

Meditálj kicsit, mielőtt lapot húzol, ha megvan, görgesd a jóslatért

.

.

.

 

Első lap

Néha dönthetsz úgy, hogy egyelőre minden úgy jó, ahogy van, s akár kompromisszumok árán is, de fenntartod a békét és a harmóniát. Lehet nagyokat álmodni, de közben értékelnünk kell az apróbb eredményeket, az élet kicsiny, de kellemes élvezeteit is. Nem minden csatát neked kell megvívnod, ezért most vonulj kicsit háttérbe és élvezd azt, amit eddig elértél. Ha meg akarod őrizni a belső harmóniádat, csak a nagyon lényeges kérdésekről bonyolódj vitába. Ez most a pihenés és a feltöltődés időszaka, amikor erőt gyűjthetsz az élet további harcaihoz.

Második lap

Belső hangod és tapasztalataid szerencse hiányában is segítenek átvészelni a nehéz időszakokat és jó döntéseket hozni. Ennek a döntésnek azonban nincs sok köze a mások által elvártakhoz, a mindenáron való megfeleléshez, hiszen ezek az elhatározások általában a magány ösvényén születnek. Vannak időszakok, amikor csak az önmagadhoz való hűség és a saját értékrendedhez való ragaszkodás segít a felszínen maradni. A fejlődésed egyik fontos állomása, amikor felismered, hogy ha kikerülsz az állandó nyüzsgésből magad is megtalálod a válaszokat az életed fontos kérdéseire, és egyedül, mások társasága nélkül is teljes egésznek, értékes embernek érzed magad.

Harmadik lap

Ez a kártya igen fontos állomást mutat az életedben, ezért ne hamarkodj el most semmit. Lehet, hogy azt érzed, valami nyugtalanít, álmatlanul forgolódsz éjjel, ez pedig annak a jele, hogy szembe kell nézned valami fontossal, mielőtt tovább indulnál. Légy őszinte magadhoz, és próbáld kibogozni, mi akadályoz abban, hogy megbocsáss, legfőképpen önmagadnak és a helyes irányba lépj tovább. A döntésednél ne az legyen a fontos, hogy régen mit vártál el, hanem az, hogy a mai éned számára mi a legjobb, mi elfogadható. A múltban sok minden történhetett, de most az az elsődleges, hogy ne cselekedj a meggyőződésed ellenére. Lehet, hogy ez azzal jár majd, hogy valamit vagy valakit hátra kell hagynod, de ha így lesz, esélyt kapsz rá, hogy új értékrend szerint alakítsd és tedd jobbá az életed. Számítanod kell ugyanakkor rá, hogy a múltad egyik szereplőjével kapcsolatos esemény vagy információ is komolyan befolyásolhatja a döntésedet.

loading...