Angyali üzenetek

Angyalaid üzenete hétvégére: Ideje, hogy változtass

Ideje, hogy változtass az életeden.

Ideje hátrahagyni a korábbi hitrendszereket és szokásokat, melyek mára már elavultak.

Az Univerzum azt mondja, hogy többé nem halogathatod a változtatásokat, melyeket a szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned. Hirtelen mindent kristálytisztán látsz.
A változás elkerülhetetlen a gyarapodáshoz és a fejlődéshez. Az új irányba indulást éld meg felszabadítónak és izgalmasnak. Nem kell egyedül keresztülmenned ezen az átalakuláson. Chamuel arkangyal segít neked megtalálni az új utat és értelmet az életedben, melyre már úgy vágysz.

A szerelem csodálatos hullámait küldjük szívedbe és elmédbe, felébresztve benned az élet iránti szeretetet.

A romantika elfogadásának és átélésének tiszta döntése indította be ezt az újraébredést. Engedd meg magadnak, hogy önszántadból ünnepelhesd a szerelemet, s annak minden dicsőséges aspektusát.

Az angyalok meglátták a romantika iránti vágyadat. Ahelyett, hogy szerelmi életed külsőségeit hoznák rendbe, inkább a belső érzéseken segédkeznek.

Az angyalok azt sugallják, hogy a romantika abból fakad, ha szerelembe esünk magával az élettel. Ha megengeded az angyaloknak, hogy felkeltsék benned ezt a szeretetet, akkor természetesen több romantikus szerelmi élményben lesz részed kapcsolataid terén.

Öleld körbe magad a romantikát ébresztő szépséggel, akár rózsákkal vagy gyertyákkal. Minden érzelmi sérelmet nyújts át az angyaloknak.

Kérd meg Mihály arkangyalt, segítsen elengedni az összes múltbéli vagy jelenlegi szeretődhöz fűzött kötődést.

Döntsd el egyértelműen, mi is az, amire szerelmi életedben vágysz. Jelentsd ki: Szeretet adni/kapni!

loading...