Uncategorized

Mire van szükséged az életed megváltoztatáshoz? Most kiderül

 

Nézd meg jól a fenti  kártyalapokat, a megérzéseidre hallgatva válassz ki egyet, majd olvasd el, hogy mit kell megtanulnod!

1. kártya:

Tanulj meg elfogadni: Azt kell megtanulnod, hogy fogadd el az életedet olyannak, amilyen. Eközben ne felejtsd el, hogy attól, hogy új helyzetekben találod magad, még nem változik meg a mentalitásod, a gondolkodásmódod.

Abban az esetben, ha tiltakozol, nem fogadod el azokat, akkor csak a saját dolgodat fogod megnehezíteni. Az életed megváltoztatáshoz meg kell tanulnod, hogy az életben azért vannak akadályok, hogy azokat legyőzd. Ebből tanulhatsz, ami nélkülözhetetlen a fejlődéshez.

2. kártya:

Légy őszinte önmagaddal szemben: Fogadd el a hibáidat, mindig legyél őszinte önmagaddal szemben! Amíg nem ismered be a félelmeidet, nem engedsz közel magadhoz másokat, hanem továbbra is viseled a vastag páncélodat, akkor addig a magány érzésével sem számolhatsz le.

A második kártyalap szerint gyakran hagyod, hogy mások véleménye határozza meg a tiédet, ám ez rossz szokás, mert mind önálló emberek vagyunk, önálló gondolatokkal, eszmékkel, elképzelésekkel, ez alól pedig te sem vagy kivétel.

Amennyiben arra törekszel, hogy változtass az életeden, akkor tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy szükséged van-e mások kritikájára, véleményére ahhoz, hogy gyökeres átalakuláson essél át!

3. kártya:

Légy hálás mindenért: Soha ne felejts el hálát adni mindenért, amit az élet ad neked, függetlenül attól, hogy ez apró örömöt, vagy határtalan boldogságot okoz! Soha ne engedd, hogy túlságosan elragadjanak az érzelmeid, mert rengeteg fontos és értékes pillanattól fosztanád meg magad, ha mindig csak azzal foglalkoznál, hogy a piramis csúcsára feljuss!

Kerüld a negatív érzéseket! Próbálj meg empatikusan viselkedni, érezz együtt azokkal, akik közel állnak hozzád, mert akkor soha az életben nem fogod egyedül érezni magad.

4. kártya:

Bízz azokban, akik körülötted élnek: Minden embernek vannak félelmei, mindenki tart attól, hogy magányos lesz, vagy nem fognak bennük eléggé bízni. Annak érdekében, hogy megszabadulj a problémáidtól, félelmeidtől, a sors nagy segítséget nyújt neked, mert azokat az embereket sodorja az utadba, akikkel együtt fogod leélni az életedet.

Emellett az élet rákényszerít, hogy tanulj ezektől az emberektől, mert ennek hatására változhat a mentalitásod és a gondolkodásod. Ha változtatni akarsz az életeden, akkor először meg kell tanulnod bízni azokban, akik közel állnak hozzád, még akkor is, ha csalódást okoznak neked. Mindig emlékezz arra, hogy senki sem tökéletes!

5. kártya:

A jó cselekedett mindig megtérül: Ne a jutalom legyen az, ami mindig a szemed előtt lebeg, mert amíg nem tanulsz meg önzetlenül adni, szeretni, addig te sem részesülhetsz ezekben. Akkor érezheted magad teljesnek, ha sikerül úgy jót tenned, hogy közben nem azon jár az eszed, hogy milyen hasznod és nyereséged fog ebből származni.

6. kártya:

Tanulj meg nevetni önmagadon: Ne vegyél túl komolyan minden kijelentést! Ne hidd, hogy minden és mindenki téged használ céltáblának! Ha ez sikerül, akkor a környezeted sokkal lazábban és nyugodtabban fog megszólítani, mert nem fognak attól félni, hogy esetleg megbántanak valamivel.

loading...