A Hold

Újhold a Halak jegyében – valódi csodákat élhetsz át

A márciusi Újhold a misztikus Halak jegyében köszönt ránk, ami kedvez a spirituális energiáknak, a varázslatoknak, a vizualizációnak és a teremtő meditációnak.

Ezen a napon százszoros energiák segítenek bennünket az előrelépésben.

Az Újhold témája még mindig a megújulás, és saját önszeretetünk és szerethetőségünk erősítése. A szeretet önmagunk és mások irányába, úgy működik, mint egy hatalmas varázs mágnes, ami bevonzza életünkbe a csodákat, és a minket szolgáló változásokat.

Az Univerzum minden energiája csatasorba állt most, hogy valódi csodákat élhessünk át, ha nyitottak vagyunk a különleges megoldásokra.

A HalakÚjhold  energiájának segítségével egy varázslatos teremtésbe foghatunk, ami az univerzum energiáival egyesülve megadja nekünk a boldogság érzését.

De ahhoz, hogy csodálatos dolgokat teremtsetek, először önmagatok csodás lényét kell felfedeznetek.  Meg kell tanulnotok a belső öröm állapotát fenntartani úgy, hogy ne befolyásolja ezt az, hogy épp mások elismernek, vagy nem. Ehhez nem kell mindig hasznosnak lenni, a feltétel nélküli szeretet nem ezért jár. Nem is kell senkinek megfelelnetek, csakis a saját elvárásaitoknak. Ezeknek az elvárásoknak viszont benneteket kell, hogy szolgáljanak, nem a mások által kialakított képet kell megvalósítanotok.

A változást csakis ti tudjátok megteremteni, először nektek kell szeretettel fordulni magatok felé és elismerni saját értékeiteket. A belőletek kiáradó elégedettség fogja mások elismerését meghozni számotokra. A külvilág tükör, a belőletek áramló érzésekre reagál, és aszerint kapjátok a visszajelzéseket. Nem utolsó sorban a teremtő varázsmágnes sem működik, ha nem bíztok magatokban.

Amennyiben gyengének, erőtlennek érzitek magatokat, azonnal kezdjetek el odafigyelni magatokra, kényeztessétek magatokat, és szabadítsátok ki lelketeket a félelmek fogságából. Senkinek nem jó az, ha életében a félelmek irányítják, mert ez az egyik legkorlátozóbb energia, amivel saját életerejét szívja el. A változást, a belső energiák növekedését a hit és a szeretet hozza el. Kötelezzétek el magatokat vágyatok és egy számotokra megfelelőbb élet mellet, és engedjétek ki a bennetek lévő erőt! Ahogy ezt megteszitek, a sors támogatását érezhetitek utatokon.

Legyen az egyik feladat, hogy reggel már hálát adtok a napért és nap közben is tudatosan figyeltek a hálára, keresve legalább 10 dolgot, amiért hálát mondhattok.

loading...