Angyali üzenetek

Válassz egy kártyát, és nézd meg mit üzent az Őrangyalod

1-es Őrangyal

Erős, lobbanékony, kíméletlenül őszinte ember vagy az Őrangyal szerint. Olyan személy, aki egészen apró dolgoktól is képes felrobbanni. Millió százalékon égsz egész nap. Mindig kimondod, amit épp gondolsz, akkor is, ha tudod, hogy ezzel megbántod a másik embert.

Ezt általában később mindig megbánod. Nincs elég türelmed ahhoz, hogy az adott helyzetet akkor és ott elemezni tudd, ezért néha meggondolatlan döntéseket hozol.

Legyél egy kicsit visszafogottabb, gondolkodj, mielőtt cselekszel. Néha a szívedet is használd, ne csak az agyadat.

2 – es Őrangyal

Mindig vitában állsz a társadalommal és önmagaddal is. Egy igazi lázadó él benned, aki soha nem enged pihenni, mindig valamilyen új kihívást keres.  Nem tűröd a hazugságot, a kétszínűséget, az igazságtalanságot.

Mindig készen állsz a harcra, az igazságod megvédésére. Minden eszközt bevetsz, ha valakit meg kell védened. Egy igazi harcos vagy, aki semmitől sem fél.

Képes vagy érzelmileg befolyásolni az embereket és arra tereled őket, amerre te szeretnéd. Bár elképesztően kemény embernek tűnsz, mélyen belül gyengéd érzelmeid is vannak, de ezeket jól elrejted, nem mutatod ki, mert soha többet nem akarsz sebezhető lenni emiatt.

Van valaki, aki azonban ismeri ezt az énedet és úgy szereti, ahogy senki más. Nyisd ki a szívedet neki!

3 – as Őrangyal

Abszolút pozitív hozzáállással éled az életed minden pillanatát. Ez segít át a gondokon, a nehézségeken. Mindenben igyekszel valami szépet látni és örömöt lelni még a legnehezebb pillanatokban is.

Hiszel a mosoly erejében és abban, hogy nem minden egyszerűen csak fekete vagy fehér.

Ha gond adódik, nem futamodsz meg, hanem keresed a megoldást. Törekszel a boldogságra,  a harmóniára.

Azt vallod, hogy az életet élvezni kell, hisz csak egy van belőle. Emiatt pedig minden pillanatot teljes szívből élsz meg. Ha pedig valami megtör téged, nem maradsz úgy, mindig megrázod magad és felállsz.

loading...