Jóslás

Válassz egy jóskártyát – Erre az üzenetre van most szükséged

Ezek a jóskártyák különleges üzenetet tartogatnak a számodra. Vajon mi az a legfontosabb tudnivaló, amit ma mindenképpen érdemes megismerned, amivel épp a mai napon célszerű szembenézned? Képzeletben húzz egyet a három gyönyörű kártyalap közül, és máris megtudod a választ.

Ahhoz, hogy valóban a számodra legfontosabb üzenetet ismerhesd meg, ne csak úgy találomra válassz egyet a jóskártyák közül, hanem először is egy picit mélyedj el magadban. Helyezkedj el kényelmesen a széken ülve, lazítsd el magad, próbáld meg a tudatos elmét kikapcsolni legalább néhány pillanatra. Figyelj picit befelé, és csak most nézd meg a gyönyörű kártyákat.

Melyik a kedvenced? Melyik tetszik a leginkább? Melyik hívogat? Azt válaszd.

Bízunk benne, a választott lap kellően inspirál téged, nem a jövőre és nem is a múltra vonatkozóan, hanem itt és most, a jelen pillanatban. Most tehetsz az álmaidért, a vágyott célokért. Nos, melyik kártyát választottad? A választ lejjebb görgetve találod.

Ha az első jóskártyát választottad

Új kezdet és számtalan lehetőség vár mostanában rád, ha ezt a kártyát választottad. Légy bátor, állj a startvonalra, és tedd meg az első lépéseket. Az új kezdet valójában az életed bármelyik részét érintheti, így a párkapcsolatodban, az otthonodban, a munkádban, a karrieredben is változásokra számíthatsz. Könnyen lehet, esélyt kapsz a tanulásra, de az is megtörténhet, hogy izgalmas utazás lehetősége villan fel előtted. Amikor megnyílsz az új lehetőségek előtt, amikor úgy érzed, be tudod fogadni azokat, az univerzum a következő lépést is megmutatja neked. Készülj fel tehát életed új szakaszára, ami ugyanakkor most még titokzatosnak és ismeretlennek tűnhet.

Ha a második jóskártyát választottad

A jóslat szerint most leginkább önmagadra, a saját igényeidre érdemes figyelned. Amikor csak lehetőséged nyílik, amikor időt tudsz szánni rá, tedd azt, ami igazán feltölti a lelked, fizikailag és szellemileg is erősít. Bármilyen hagyományos és alternatív módszert is választhatsz, a lényeg mindössze annyi, hogy azt önmagadért, a saját egészséged és jóléted érdekében tedd. Próbálj meg legalább átmenetileg felhagyni az egészségtelen szokásokkal. A meditáció, a jóga, a friss levegőn végzett mozgás különösen jó hatással lehet rád. Érdemes mielőbb kipróbálnod, ha eddig nem tetted volna. Az egészséges test és lélek emeli az energiaszinted, a rezgésedet. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, ez a legfontosabb, amit megtehetsz magadért.

Ha a harmadik jóskártyát választottad

A kártya üzenete szerint tekints az életedre úgy, mint egy kalandra. Senki sem tudhatja előre, mit hoz a holnap. Akkor miért is ne érezhetnéd magad épp ma a legjobban? A jóslat arra biztat, hogy lépj ki mielőbb a megszokott rutinból. Attól még nem borul rád kártyavárként az életed, csak mert pici izgalmat is csempészel a mindennapokba. Itt az idő, hogy kíváncsi és merészebb légy. Talán a változáshoz annyi is bőven elég, hogy átrendezed a bútoraidat, és új színt viszel a lakásodba, vagy új ételeket, recepteket próbálsz ki, esetleg új hobbit választasz vagy elutazol egy olyan helyre, ahol korábban nem jártál. A kiszámíthatóság helyett próbálj meg lazább, rugalmasabb és spontánabb lenni, kavard fel életed állóvizét. Meglepődsz, mennyi izgalmas dologban lehet részed ezentúl. Miért hagynád úszni?

 

loading...