Jóslás

Válassz egy kártyát, és tudd meg, mi vár rád a jövő héten!

Válaszd ki a számodra leginkább szimpatikus ősi kártyát, és fedezd fel azt is, hogy milyen meglepetéseket tartogat számodra a következő hét!

 

Bal első lap

A jóságos mágus

A változások szó szerint kopogtatnak az ajtódon! Ugyanakkor nem kell megijedni tőlük, hiszen csupa szépet és jót hoz az életedbe, még akkor is, ha elsőre nem tűnik úgy. Ne hagyd, hogy a félelem megbéklyózzon, inkább cselekedj bátran, határozottan! Olyan ember vagy, aki mindent hajlandó feláldozni mások kedvéért, ugyanakkor elérkezett az ideje annak, hogy végre magadra is gondolj. Tartsd magad többre, hogy elérheted célokat, melyeket elterveztél, és amelyek már úton vannak feléd!

Középső lap

A világ harmóniája

Régóta fontos döntés előtt állsz, amit csak halogatsz, ám elérkezett az ideje, hogy elhatározd magad végre. Rendkívül sokoldalú személyiség vagy, így nehezedre eshet a sok lehetőségek közül választani, és meghozni a helyes döntést. Fontos, hogy most az egyszer ne hallgass mások véleményére, ne kérd ki a környezeted tanácsát. Hallgass inkább a lelkedre, mert onnan fogod megkapni a megfelelő választ. Ne feledd, a lelked nagyon érzékeny, soha nem hibázik. Csak hallgass rá gyakrabban.

 

Jobb szélső lap

Két kehely

Ez a kártya önmagáért beszél! Ügyelj a lelki társadra, ha van, töltsetek több időt együtt, inspiráljátok egymást. Együtt ugyanis legyőztök minden akadályt, eléritek a legnagyobb jutalmat, amit csak élő ember megkaphat. Ha egyedülálló vagy, ne szalaszd el a lehetőségeket, melyek az utadba kerülnek, ugyanis különleges meglepetés várhat rád. A közeljövőben sok ember keresztezi az utadat, esélyt kapsz új barátok megszerzésére, és talán megtalálod azt is, akivel az örökkévalóságot töltheted el.

loading...