Angyali üzenetek

Mihály arkangyal szól ma hozzád: válaszd a szeretetet

Az életedben folyamatos a spirituális fejlődés, még akkor is, ha ezt nem tapasztalod, vagy, ha épp az ellenkezőjét gondolod. Minden, ami történik veled azért történik, hogy a Szeretet felé tereljen téged. Minden esemény abban segít, hogy megtaláld a spirituális utadat, és megtaláld a tudatos kapcsolatodat a benned lévő isteni szikrával, a lelkeddel.
A világot a szeretet megtapasztalásának vágya hozta létre. A félelmet a szeretet megtapasztalásának a vágya hozta létre, (hisz félelem nélkül a szeretetnek nem lenne ellenpontja). Bár a félelem szeretné elhitetni veled, hogy ő sokkal erősebb a szeretetnél, vagy ő az egyetlen igaz létező erő, de a félelem hazugság. A szeretet igazság. Végül a szeretet fog győzni.

Hogy mikor?

Ez csak rajtad múlik: Mikor választod a szeretetet? Abban a pillanatban, hogy a szeretetet választod, a kör bezárul, és visszatérsz a szeretetbe, oda, ahol mindig is voltál. Ezt a helyet akkor sem hagytad el, amikor a félelem rémálmát álmodtad, és amikor igaznak hitted a félelmet. Az Önvalód mindig is itt volt a Szeretetben, az egyetlen valódi helyen, amely létezik. Azzal, ha a félelem rémálmában a szeretetet választod szeretetteli álommá alakítod a rémálmot. Szeretetteli álmot álmodhatsz tovább; boldog befejezése lesz minden élet-álmodnak.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...