Angyali üzenetek

Angyali üzenet keddre: Figyelj a jelekre!

Figyelj erősen az angyalok üzeneteire. Jelet kértél, és megadták neked. Vedd észre a jeleket, és bízz bennük.

Segítséget kértél a mennytől. Most rajtad a sor, hogy észre vedd ezt a segítséget, hiszen oly nyilvánvaló. A kártya azt mutatja, hogy az angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán megkérnek egy pillangót vagy egy madarat, hogy szálljon el melletted.
Vagy úgy alakítják, hogy sokszor halj egy dalt. Talán egy tárgyat helyeznek az utadba, és csak észre kell venned. Ez a kártya maga is egy jel, amellyel azt próbálják mondani az angyalok: “Figyelj, légy szíves!” Kérhetsz jelet az angyalaidtól, ha kérdésed van, vagy ha egy döntés előtt állsz. Általában nem érdemes megmondani, milyen formában kéred a jelet. Ezt hagyd inkább az angyalokra. Tudják ők a módját, hogy miként hozzanak valamit a tudomásodra.

Megerősítő gondolatok: Kívánság

Azt kívánom Neked, hogy bármilyen fájdalmas is most az élet, mindig tudj Önmagad lenni. Szeresd azt a csodát, aki a tükörből tekint vissza Rád! Egyedi vagy és utánozhatatlan, ritka kincs.
Azt kívánom Neked, merj kilépni minden egészségtelen helyzetből, mely lelkedet mérgezi. Hogy tudj kiállni önmagadért, az igazságodért.
Tudj továbbmenni akkor is, ha nagyon fáj.
Akkor is, ha ezer sebből vérzel. Hiszen az élet nem arról szól, hogy elviseld, hanem arról, hogy megteremtsd és élvezd!
Azt kívánom Neked, hogy merj szeretni, és szeretetet befogadni.

Nyisd meg a szíved annak, aki feltétel nélkül szeret. Akkor is, ha már sokat csalódtál. Akkor is, ha sokszor bántottál, és bűntudat gyötör.
Ne büntesd magad!
Mindenki megérdemli a boldogságot akkor is, ha sokszor hibázott!
Azt kívánom Neked, hogy minden helyzetben tudj őszinte lenni. Aki ezt nem értékeli, és azt szeretné, hogy része légy az Ő hazug történetének, hagyd elmenni.
Az életet akkor fogod teljes valójában látni, amikor Te is önmagad vagy.
Te úgy vagy szerethető, ahogy vagy.
Senki kedvéért ne játssz színházat, ne akarj megfelelni. Aki szeret, elfogad. Aki szeret, nem csupán a testedet szereti. Lelkednek pedig egyetlen természete van: az eredetiség.

loading...