Angyali üzenetek

Angyalaid ma az Újhold erejével üzentek neked

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra.

A szerelem angyalai arra emlékeztetnek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra.

Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!

Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy Képzeld el, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz. Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.
Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.

Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.

Üdvözlettel:

Bellatrix

loading...