A Hold

A mai Telihold nagyon erős energiákat mozgat meg – 6 csillagjegy nagyon szerencsés lesz

Minden csillagjegy számíthat kisebb-nagyobb változásokra, viszont az alábbi 6 csillagjegy sokkal szerencsésebb lesz, mint a többiek. Érdemes lesz kihasználni ezt az időszakot!

 

Kos

A Telihold hatására ismét felmerül benned a kérdés, hogy mi lenne, ha folytatnád a kapcsolatot azzal a személlyel, aki valaha a legközelebb állt hozzád. Mindig is nagyon jó barátok voltatok, de egyikőtök sem gondolt arra, hogy ebből akár komoly kapcsolat is lehet. Gondold jól meg, mit teszel, ne dönts csak az érzéseid alapján.

Bika

Általában eléggé zárkózott és makacs személy vagy, ami nem egy túlzottan jó dolog, viszont a Telihold idején sikerül nagyon szoros kapcsolatot kialakítanod egy pár személlyel. Nyugodtan engedd be a szívedbe azokat a személyeket, akik igazából törődnek veled.

Ikrek

Ez a Telihold nagyon sok mély érzelmet fog a felszínre hozni, elsősorban az emberi kapcsolataid rendeződnek át. Olyan személyek fognak eltávolodni tőled, akikkel eddig igen szoros kapcsolatban voltál. Viszont eddig idegennek tűnő emberekkel szoros barátság alakulhat ki. Ha valaki nagyon próbál közeledni hozzád, akkor itt az idő, hogy közelebb engedd.

Mérleg

Most fény derül arra, hogy valójában milyen viszonyban vagy az ellenkező nemmel. A múltban történt dolgok állandóan kísértenek, de most változásra fognak kényszeríteni. Nem biztos, hogy pont most ábrándozol egy tökéletes párkapcsolatról, viszont egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki elsöprő szerelemmel érkezik az életedbe.

Nyilas

A számvetés ideje lesz számodra a mostani időszak. Összegezni fogod a múltad, és mélyen elgondolkodsz a jövődről. Nem biztos, hogy egy kellemes időszak lesz, de legalább egy-két dolgot sikerül tisztáznod magadban. Közelebb fogsz kerülni egy bizonyos személyhez, aki nagyon fontos tanácsokat ad neked.

 

Halak

Egy olyan személlyel fogsz találkozni, aki által kapcsolatba kerülhetsz a benned mélyen megbúvó kreatív képességeiddel. Végre szenvedélyesen fogod élni az életed, úgy fogod érezni magad, mintha újjá születtél volna. Az is megtörténhet, hogy egy romantikus kaland kibontakozása fogja fűszerezni a következő napokat.

loading...