Hétköznapi varázslatok

Védd meg otthonod az ártó energiáktól – mutatom hogyan

Védőtasak


Otthonunk az a hely, ahol nem csak kényelemben de biztonságban is kell, hogy érezzük magunkat. Ezért szoktam kis tasakokat csinálni. Nagyon egyszerű és nem költséges hozzávalókkal,hiszen minden helységbe teszek és több kell belőle.


Hozzávalók:
 -Kis organza tasak
-Szegfűszeg
-Babérlevél
-Csipkebogyó (jó az ága is ha nincs termés)
-Levendula

Nagyon fontos, hogy minden jó száraz legyen, és a tasak organza,hogy száraz maradjon minden és ne nedvesedjen be. A levendula nem kötelező én csak az illata miatt teszek bele egy picit.

Kis védőtasak (Mojo)


Hozzávalók:


-Fehér vagy piros anyag
-Majoránna
-Angelicagyökér(orvosi angyalgyökér)
-Kapormag
-Szegfűszeg
-És egy zsinór vagy madzag vagy erősebb fonál.

Nincs pontos mennyiség mindenből annyit teszel bele amennyit szeretnél. A piros anyagot előtte folyóvíznél tisztítsd meg. Hagyd megszáradni.Tedd bele az összetevőket és szorosan kösd össze, hogy ne essen ki belőle semmi. Babérleveles vagy zsályás füstölő fölé is tarthatod egy picit. Töltsd fel a saját energiáddal, képzeld el a kívánságod hatását amit elérni szeretnél. Az ablakpárkányon tartsd, segít a negatív energiákat is távol tartani.

Sok szerencsét

Védelem stresszes helyzetben..

Mindenki ismeri ezeket a helyzeteket mikor a gondok, vagy tennivalók már túl mennek egy bizonyos ponton és vele együtt a mi idegeink is. Ilyenkor nagyon fontos,hogy legalább ott ahová vissza tudunk húzódni(kis kuckónk) vagy mondjuk ki,ahová rövid időre el tudunk menekülni a gondok elől, legalább ott legyen minden rendben.
Ehhez egy két kis apró ötlet.
-Fontos hogy ha benti helyről van szó az nagyon tiszta helység legyen minden értelemben.
Füstölők a kedvenc illataiddal legyenek mindig kéznél.
-Kaktuszok(megosszák az energiákat).
-Kövek (tudjuk,hogy mennyire jól tudnak hatni ránk).
-Illóolajok.
-Egy kis képzelgés és vizualizálás. Képzeld el,hogy van egy nagy gömb a szobában, mentálisan zárd be az ajtót, ablakot, hogy addig még te nem akarod ne tudjon onnan kimenni. Majd pakold meg gondolatban a gömböt az összes gondoddal. És utána nyisd meg a gondolataidban az ablakot, hadd vigye csak jó messzire el a gömböt.
-Nagyon fontos, hogy a helységbe ne csak akkor menjetek be, ha rossz kedvetek van,hanem akkor is ha valami jó buliról vagy örömteli eseményről jöttök haza,hiszen meg is töltitek vagy fel is töltitek ilyenkor a szobát pozitív energiával.

loading...