JóslásOlvasnivaló

Tudod hány órakor születtél? Fontos dolgot árulok el!

Születésed pontos időpontja, mint az egyik legmeghatározóbb, legrégibb szám, mely az életedhez rendelhető, különösen erős befolyással bír. A lentiekben elolvashatod, hogy miként hat életedre a számmisztika szerint az, hogy hány órakor születtél.

Születési idődet a lenti listából úgy keresheted ki, hogy a percéhez közelebb eső egészhez kerekíted vissza, illetve előre. Ha fél előtt születtél, az előző egészhez kell visszakerekítened, ha pedig fél után, azaz 31 perctől felfelé, akkor a következő egészhez kell kerekítened. Ha megvan, melyik órát kell kikeresned, akkor olvasd el, a számmisztika szerint hogyan befolyásolja sorsodat.

Hogyan hat sorsodra a születési időd?

Keresd ki, hánykor születtél, és olvasd el a számmisztikai jóslatot!

1 – életed szerves része lesz a kreatív munka. Az ötletelés, az alkotás mindennapos tevékenységed lesz, és sikeres is lehetsz ebben.

2 – életed során az emberi kapcsolatok, azokon belül is a barátság lesz nagyon meghatározó tényező. Mély és jó barátságokat kötsz majd.

3 – életedet végigkíséri a művészi megnyilvánulás iránti vágyakozás. Adj teret ennek, és nagyot alkothatsz. Ha elfojtod magadban, valami hiányozni fog.

4 – számodra a karrier központi szerepet tölthet be a mindennapokban, előbbre jutásod, érvényesülésed pedig a számok sugározta energia is segíti.

5 – téged nem kell félteni. Minden helyzetben remekül feltalálod magad. Nincs az a szituáció, mikor elvesztenéd a reményt, vagy igazán félnél.

6 – életedbe harmóniát, szeretetet, családi boldogságot vonz a születésed ideje. Szerencsés vagy, hiszen ezek mind kincset érnek.

7 – a szellemi értékek nagyon fontos szerepet töltenek be életedben. Mind azokban az időkben, mikor diákként tanulsz, mind felnőttként, élvezed a művelődést.

8 – életedben a siker hű útitársad lesz. Különösen a pénzügyek terén várható, hogy reményeid rendre teljesülnek.

9 – munkád során ugyan szembetalálod magad nehézségekkel, ez nem akadályoz céljaid elérésében. Ambícióid sikert hoznak a karrieredben.

10 – sok-sok nagyra törő terv születik meg a fejedben, és általában azt is tudod, hogyan valósítsd meg őket. Folyamatos tenni akarásod meghozza gyümölcsét.

11 – téged számos alkalommal próbára tesz az élet. Ezek a fordulópontok azonban nagy újrakezdések, új lehetőségek és a tiszta lap lesznek számodra.

12 – előfordulhat, hogy le kell mondj dolgokról mások vagy egy-egy cél érdekében az életed során. Soha ne csüggedj, mert a sors kárpótolni fog.

 

loading...