Jóslás

Pénzügyi jóslatok a közeljövőre – válassz egy lapot!

Aki jól bánik a pénzzel, azzal a pénz is jól bánik, tartja egy angolszász mondás. Te hogyan viszonyulsz a pénzhez? Megbecsülöd, vagy épp ellenkezőleg, tékozlóan bánsz vele? És vajon, mi vár rád a közeljövőben? Most megtudhatod…

A pénzügyi jóslatok megmutatják, hogy a szerencse bekopog–e hozzád, vagy észrevétlen tovább megy és elsuhan melletted. Lehet, hogy észre sem veszed a körülötted lévő lehetőségeket, ezért érzed úgy, hogy a szerencse elpártolt mellőled. Ha nehéz helyzetben vagy, megtudhatod, mit tartogat számodra a jövő, meddig kell még nélkülöznöd. Egyet azonban tudnod kell: a szerencse általában azokat pártolja, akik önmaguk is mindent megtesznek boldogulásuk érdekében.

Igen ám, de mi az a minden?

Ha választasz egy kártyát, megtudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy anyagi helyzeted mérlege a pozitív irányba billenjen ki.

Görgess, és olvasd a jóslatot!

.

.

1.kártya: Leküzdhető nehézségek

Te jó ég! Elég zavaros helyzetbe kerültél! Legalábbis nem igen látod most a kiutat. Folyamatosan agyalsz, de fogalmad sincs, hogyan dönts. De tényleg ilyen komoly lenne a helyzet, mint amilyennek gondolod? Nem feltétlenül, de bizonyára szükséged lesz egy kis időre, hogy kilábalj belőle. Először is nyugodj meg, és szabadulj meg az aggodalmaidtól, melyek időről időre hatalmukba kerítenek. Ne feledd: zivatar után mindig kisüt a nap. Maradj pozitív és gondolkodj tiszta fejjel.

Ha folyamatban lévő üzleti ügyek miatt aggódsz, vagy fizetésemelésben reménykedsz a munkahelyeden, mindenképp legyél türelmes. A dolgok nem mindig alakulnak a terveink szerint. Olykor késleltetve vannak, és még a legkörültekintőbben átgondolt tervek is akadályokba ütközhetnek. Türelemmel és bölcs szemléletmóddal túl fogsz jutni a nehézségeken, és hamarosan jobbra fordulnak a dolgaid.

2.kártya: Előrehaladás

Honnan ez a kifogyhatatlan erő, ami hajt téged előre? Olyan vagy, mint egy energiabomba, ami a környezetét is magával sodorja. Lelkesítően és inspirálóan hatsz a körülötted lévőkre is. Képes vagy a múlt problémáin nevetni, és azt, ami régen gondot okozott, mára előnnyé formáltad. Új tervekbe szeretnéd vágni a fejszédet? Esetleg már el is döntötted, hogy otthagyod a munkádat és keresel egy jobbat?

A mostani időszak kedvező számodra, hát vágj bele! Törd a fejed azon, hogyan tudnál több profitot termelni, vagy hogyan tudnál több pénzt keresni. A dolgaid be fognak indulni, ha rendíthetetlenül keresed a megoldásokat. Kopogtass ajtókon, legyél nyitott új kapcsolatok kialakítására, és hallgass a megérzéseidre, melyek megmutatják, merre indulj el, és mi a következő lépés a célodhoz vezető úton.

3.kártya: Türelem

Ahhoz, hogy meg tudd tartani a pozíciódat, vagy fenn tudd tartani a jelenlegi helyzetedet, és ne sodorjon el az ár, el kell fogadnod az előtted álló nehézségeket. Legyél most nagyon takarékos, amíg nem konszolidálódik anyagi helyzeted. Ha úgy érzed, minden kilátástalan, tévedsz. Hosszútávon igen is képes leszel újra talpra állni. Ne ess pánikba, amikor a dolgok rosszra fordulnak.

Ha szorongatnak a hitelek, vagy esetleg túllépted a hitelkeretedet, egyezkedj a bankkal, hátha ki tudnak találni egy könnyített konstrukciót, amíg rendeződnek körülötted a dolgok. Az idő be fogja bizonyítani, hogy jó döntést hoztál, bármivel is hoztad magad ilyen lehetetlen helyzetbe. Végül jól fogsz járni, csak ki kell bírnod most ezt az átmeneti krízist. Akár befektetési kockázatot vállaltál, akár fizetésemelésre vársz, maradj bizakodó, és egy picit legyél még türelemmel. A dolgok idővel előnyösen fognak változni.

loading...