A HoldOlvasnivaló

Ez a hétvége fontos energiákat tartogat – nagyon figyelj rá mit teszel

Ez a hétvége fontos energiákat tartogat.

Csütörtökön újhold volt, pénteken  még hatott, és vasárnapra beérkezünk a Nap-Éj-Egyenlőség fényszögébe…

Nagyon figyelj, egy fontos utazás kezdete ez. Egy utazás, a változás felé.

Az Újhold az új dolgok elindításához ad hátsó szelet – ehhez tudnod kell, mit szeretnél elindítani – kivirágoztatni! Tudd!

Ülj fel az univerzum vonatára, aztán tedd bele a SZÁNDÉKOD, és KÉRJ!

A Nap-Éj-Egyenlőség pedig egy Dimenziókapu. Ekkor megnyílik egy csatorna ég és föld között – és magasabb szintre emel
– HA HAGYOD. HA AKAROD. HA ENGEDED.
Mit szeretnél átvinni a meglévőből?

Csomagold össze a szükséges dolgaid, és indulj el. De nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amiket magaddal viszel!

Mára már tudnod kell, mi Fontos, és mi NEM.
Itt az idő.

Ha még nem kristályosítottad ki, még van egy napod..
Tessék átgondolni.
Nem lesz ott senki aki segít csomagot fogni – mindenki a magáéval van elfoglalva. De szíved tudja. Ugye már hallod a hangját? Az az egy fog vezetni Téged. Mindenkit, a sajátja.

Tehát: most van itt az idő.
– Kérj – hogy megadasson: hová vigyen az Univerzum?
– És tudd, mi mindent viszel magaddal… A kinőtt ruháid már nem kellenek. És lehet a bunda sem, ha az Északi sarkról egyből a Bahamákra akarsz elmenni.

Gondolkodj a jövőd szemével!

Az Angyalok is segítenek neked.

Kérj meg minket, hogy segítsünk ebben a helyzetben, és mi azonnal munkába lendülünk az érdekedben. Sok univerzális törvény uralkodik felettünk, és ezek közé tartozik a szabad akarat is,amely lehetővé teszi számodra, hogy saját magad válassz és hozd meg döntéseidet. Így hát türelmesen várjuk kérésedet.
Kérj gyakrabban segítséget angyalaidtól. Az angyalok az élet minden területén képesek segíteni neked, többek között új ötletekre sarkallnak, bátorságot, hitet, önbizalmat és világosságot hoznak.
Kérj bármit, amire szükséged van. A panaszkodás helyett kérj inkább segítséget.

Kérd meg a körülötted lévőket, hogy segítsenek neked. Bízz meg másokat. Vegyél fel embereket, hogy segédkezzenek melletted. Az események komolyságától függetlenül minden helyzetben kérj segítséget angyalaidtól.

Sokszor előfordul, hogy nem merünk kérni, mert ha rosszul kérünk az előnytelen lesz számunkra, és ezért inkább nem is teszünk semmit, hogy előre mozdítsuk a dolgokat, mert mi van, ha…

De nagyon fontos megérteni, hogy a kérésünket, teremtésünket mindig lehet új irányba terelni, egy későbbi pontosítással, hiszen amikor éppen kimondtuk vágyunkat,  előfordul, hogy tényleg azt kértük, később viszont már rájöttünk, hogy mire vágyunk valójában. Mindig lehet pontosítani és módosítani a teremtésünkön, inkább kívánjunk, tegyünk érte, mert ezzel mozdítjuk el az életet az energiákat, irányba téve. Inkább indítsunk, minthogy ne, mert akkor marad minden a régi.

Az is döntés, ha nincs döntés. Maradunk a régi mellett.

Útközben még mindig tudunk módosítani, de legalább elindultunk, felszálltunk a vonatra. Lehet, hogy Balatonvilágosra indulsz, de aztán útközben rájössz, hogy miért állnál meg ott, amikor mondjuk az óceánhoz is mehetnél.

loading...