Hétköznapi varázslatok

A legerősebb mágikus gyógynövények – vonzd be a bőséget!

A gyógynövényekkel nem csak az egészségedet őrizheted meg.

A legerősebb bőséghozók

Bazsalikom

A bazsalikom a növekvő bevételek növénye. Áztass bazsalikomlevelet három napra vízbe, majd szórj ebből a vízből a lakásod pénz-sarkába, vagy abba a helyiségbe egy keveset, ahol dolgozni szoktál!

Borsmenta

A borsmenta üzleti szerencsét és sikereket vonzó növény, melyet amulettként hordhatsz magaddal, füstölőben is használhatsz, vagy fröcsköld szét a lakás négy sarkában!

Babérlevél

Fejleszti az intuíciót, segít munkát vagy vevőket találnod. Egy nejlonzacskóban tegyél babérlevelet az ágyad alá, vagy a növényből készült főzetből spriccelj otthonod négy sarkába!

Kamilla

A kamilláról úgy tartják, szerencsét hoz a kártyajátékokban. A kamillatea szerencsét hoz és bőséget vonz, lefekvés előtt igyál belőle egy csészével!

Szegfűszeg

Ha néhány szegfűszeget teszel a pénztárcádba, megfialtatja a benne található összeget. Kevesen tudják, hogy a szegfűszegekkel tűzdelt narancsot, mely manapság elsősorban karácsonyi dekorációként ismert, régen bőségvonzó amulettként is használták. Akaszd fel az éléskamra ajtajára, és sosem fogysz ki a javakból!

Fahéj

Ez a mindig kéznél lévő konyhai fűszer vészhelyzet esetén segít, amikor sürgősen pénzre van szükséged. Tedd a pénztárcádba, vagy minden reggel égess el gyertyalángnál egy kis darab fahéjat, és koncentrálj az összegre, amihez szeretnél hozzájutni, és azt az időpontot is képzeld el, amíg meg kell érkeznie hozzád. A várt eredmény garantáltan nem marad el!

Üdvözlettel:

Bellatrix

 

loading...